MBASTUDIES

Логистика Дания - Програми Логистика Дания Логистика

An EMBA или Изпълнителната MBA е възпитаник на ниво бизнес степен за професионалисти и изпълнителни. Тя им позволява да разберат образование бизнесмен и работа по едно и също време.

EMBA Logistics е програма, предназначена за специалисти и кадри, които искат да изградят кариерата си в операциите на веригата за доставки и управление. Оборудва студентите с умения и знания, които трябва да станат търсени световните лидери на веригата за доставки. Учениците научават как да се справят със сложността на международните операции.

Въпреки малкия си население, Дания се нарежда като един от световните "е най-иновативните благодарение страни до силен акцент върху научните изследвания и висококачествено образование. Вие също така ще се учи на безопасно, приятелски и основана на иновации среда.

Логистика Дания - Вземете EMBA Дания. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Дания тук!

1 резултата за Логистика, Дания Filter

Executive MBA в корабоплаването и логистиката (The Blue MBA)

Copenhagen Business School - The Blue MBA
EMBA
Септ. 2021
<
Редовно обучение
<
22 месеца
Английски
Кампус

MBA CBS Executive MBA в корабоплаването и логистиката ще ви даде безпрецедентен поглед върху икономиката на корабоплаването и съвременните теории за управление и тяхното прило ...

Научете повече