MBASTUDIES

Програми Консултантска помощ - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Много студенти искат да завършат висше образование след завършване на бакалавърска степен, но може и да нямат шанс незабавно. EMBA може да бъде добра възможност за студенти, които са придобили опит и знания от различни кариери, тъй като този тип програма помага на студентите да надграждат уменията, които вече имат.

Какво представлява EMBA в консултациите? Програмата на този магистър е предназначена да помогне на студентите да развият пълно разбиране на бизнес стратегиите и изпълнението. Курсовете обикновено обхващат теми като бизнес практики, теория на управлението и маркетингови техники. Въпреки че в програмата могат да бъдат включени няколко курса на общообразователно образование, като например счетоводство, повечето курсове са склонни да се съсредоточат върху организацията и дизайна на стратегията и как тя може да помогне на компанията да успее.

Когато се записват в престижна програма като EMBA in Consultancy, студентите често култивират отлични аналитични умения и умения за решаване на проблеми, които могат да помогнат за по-нататъшната им кариера. Силните комуникационни умения също могат да се окажат полезни както лично, така и професионално.

За да се определи точната цена на степен EMBA, най-добрата идея обикновено е да се свържете с училищата, които представляват интерес. Разходите варират драстично, особено между университетите в различните страни.

Студентите, които имат EMBA в консултации, могат да бъдат много търсени за много кариери. Тези, които предпочитат ръководните роли често намират работа като маркетинг мениджъри или дори оперативни мениджъри. Много от тях стават инвестиционни банкери. Кариери като консултанти за управление могат да бъдат на разположение или студентите могат да изберат да работят като финансови съветници. Мнозина вземат знанията си за бизнес стратегията и я използват, за да създадат свои собствени компании.

Много студенти не могат да посещават учебни занятия в университета поради натоварени графици, тъй като много училища започват да предлагат EMBA програми онлайн. Когато се запишат в отдалечени класове, студентите обикновено имат необходимата гъвкавост, за да балансират образованието си с личния си живот. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

 

 

1 резултата за Консултантска помощ Filter

изпълнителната капитана на бизнес администрация - управленско консултиране международни (EMBA - MCI)

Ho Chi Minh City University of Technology
EMBA
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Изпълнителният магистърска степен по бизнес администрация - Management Consulting International (EMBA - MCI) е една от програмите MBA световните пионери, които предоставят упр ...

Научете повече