MBA-obrazovanie.com

EMBA Shanghai - EMBA програми в Shanghai - EMBA в Shanghai

An EMBA в Шанхай е най-добрият избор за много търсещи завършил професионална бизнес програма. Шанхай е икономически център в Китай предлага много възможности за развитие, както лично и професионално. Има изобилие от възможности да изпитват културата, както и изграждане на голям професионален мрежата, докато набира международен опит, който може да бъде конкурентно предимство на световния пазар на труда. Известност на Китай в световния пазар продължава да се увеличава, което прави един EMBA в Шанхай атрактивен степен програма за професионалисти от цял ​​свят. Шанхай е все по-динамично и международен град с много да предложи тези, които търсят по-нататъшно образование. An EMBA в Шанхай е привлекателна не само за студентите, спомагащи своите бизнес кариера, но също така и за работодателите, които търсят квалифицирани специалисти със способността на умения и лидерство, за да преминете на бизнеса и постигане на целите.

An EMBA в Шанхай предлага широка гама от възможности, които учениците могат да се възползват, като огромна мрежа от професионалисти, квалифицирани преподаватели, както и чуждестранни студенти всяка, които могат да поставят собствените им знания по време на работа на програмата. В допълнение, предизвикателни курсова работа за EMBA в Шанхай не само предоставя солидна бизнес основа, но също така дава възможност на учениците да изследват теми като стратегически анализ и управление на стратегията на веригата за доставки, управление на кризи, етика и изпълнителен лидерство и управленски икономика.

An EMBA в Шанхай може да ви помогне да постигнете вашите лични и професионални цели. Обърнете внимание чрез различните програми по-долу и намери EMBA в Шанхай програма, която може да се очаква!

Резултати Filter

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)
Кампус Задочно обучение 20 месеца Септември 2019 Китай Shanghai

Real-световните бизнес предизвикателства и възможности не са ограничени до всяка една част от организационна структура на дадено предприятие (като финанси, или маркетинг, или верига за доставки).

Global Executive MBA

CEIBS Africa
Кампус Задочно обучение 18 месеца Запитване на информация Гана Accra Китай Shanghai + още 2

CEIBS Global Executive MBA е на непълно работно време на 18-месечната програма, със силен акцент върху управленските въпроси, съчетани с развитието на лидерство и коучинг сесии. Вие ще получите образование от световна класа с уникална гледна точка на Китай бързо променящата се бизнес и

MBA за мениджъри

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Кампус Задочно обучение Октомври 2019 Венецуела Caracas Панама Panama City Китай Shanghai Колумбия Bogotá Франция Paris Мексико Buenavista Съединени Американски Щати New Orleans + още 11

Изпълнителният MBA предлага стратегически, мултидисциплинарен и систематично оглед на управление, методики и иновационни практики за учене ...

изпълнителен MBA

Korea University Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Март 2020 Южна Корея Seoul Китай Shanghai Сингапур Singapore + още 4

Целта на Изпълнителния MBA е да обучава лидери, а не просто мениджъри. Ние правим това, като предоставяме необходимите знания за бизнес функции с нашите иновативни учебни програми. Ние помагаме да се оформи способността на нашите студенти да мислят както функционално, така и критично.

Tongji-mannheim двойна степен изпълнителен mba

Tongji University, School of Economics and Management
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Китай Shanghai Германия Mannheim + още 1

Програмата на TONGJI-MANNHEIM за двустепенна магистърска степен по магистърски програми (EMBA), със силно китайско-немски фокус, отговаря на нарастващото търсене на мениджъри, които могат успешно да се справят с предизвикателствата на двете култури. Тя ще предоставя на ръководни кадри от цял ​​свят уменията и инструментите, от които се нуждаят, за позиции в международното висше ръководство.

изпълнителен MBA

Hult International Business School
Кампус Задочно обучение 18 - 24 години Август 2019 Великобритания London Китай Shanghai Обединени Арабски Емиерства Dubai Съединени Американски Щати San Francisco New York Cambridge Boston + още 9

Global Executive MBA Hult предлага най-глобално, практични и гъвкави бизнес образование достъпно. Изграждане на програма около собствения си график и надграждане на уменията си, за да растат инстинктите на един предприемач, визия, която надхвърля границите, и желание да оспори статуквото.