MBA-obrazovanie.com

EMBA Doha - EMBA програми в Doha - EMBA в Doha

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

Магистърска степен по бизнес администрация или MBA е двугодишен степен завършил ниво, че хората могат да следват след изкарва бакалавър. Придобиването на МБА може да помогне за завършилите придобиват важно знания, умения и опит, което трябва да започне кариера в корпоративния свят.

 

Катар, е суверенна арабска държава, разположена в Западна Азия, заема малък полуостров Катар на североизток бряг на много по-голяма Арабския полуостров. Образование City е сравнително ново предприятие в Доха финансирана от катарския правителство чрез Катар Foundation. Той е дом на Катар Academy, на Учебен център, Академичната програма Bridge (подобно на колежа гимназията), както и колежа клон на Texas A & M University (Engineering).

Като столицата на Катар, Доха, е най-големият град в страната с население от около 1 милион души. В града има осем университета и над 15 училища. Той е дом на Музея на ислямското изкуство.

EMBA Doha - Вземете EMBA в Doha. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

ESMT-DI EMBA / EMPA Двустепенна програма

Doha Institute for Graduate Studies
Кампус Редовно обучение 21 месеца Септември 2019 Катар Doha

Програмата EMBA-EMPA за две степени подготвя опитни мениджъри за изпълнителни ръководни роли както в частния, така и в публичния сектор, като комбинира най-добрите практики за управление на бизнеса с експертна проницателност в управлението и политическия анализ.