Filter
EMBA
Канада Ontario Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Ontario - EMBA програми в Ontario - EMBA в Ontario

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Лица, които вече са спечелили бакалавърска степен и желаят да увеличи още повече своите знания и обучение могат да изберат да печелят магистърска степен по бизнес администрация, или MBA. Един MBA е двугодишна програма, която може да помогне в подготовката висшисти за кариера в лидерство и мениджмънт в света на бизнеса.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

EMBA Ontario - Вземете EMBA в Ontario. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Telfer School of Management, University of Ottawa

Университет на Отава Изпълнителен MBA е за тези, които търсят най-висока възвръщаемост на личните си и финансови инвестиции в дипломиран бизнес степен. Ако искате повече ... [+]

Поискайте повече от себе си. Очаквайте още в замяна

Университет на Отава Изпълнителен MBA е за тези, които търсят най-висока възвръщаемост на личните си и финансови инвестиции в дипломиран бизнес степен. Нашата програма осигурява реалния опит в обучението, експозицията на глобални бизнес мислители и лидери, както и акцентът върху управлението и прилагането на технологии, които да се развиват в съвременната икономика, основана на знанието. Ако искате повече от себе си и очаквате повече в замяна, Изпълнителният MBA на Отава е за вас.... [-]

Канада Ottawa
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски