MBA-obrazovanie.com

EMBA Република Ирландия - EMBA програми Република Ирландия - EMBA

Ирландия поставя голямо значение на образованието, и това е очевидно от неговите уважаваните образователни институции и преподаватели. Това направи Ирландия популярна дестинация за чуждестранни студенти, търсещи EMBA, както и за бизнес професионалисти, които искат да напредват в кариерата си.


Студентите, преследващи EMBA Ирландия ще получат силна Фондация на бизнеса и да се учат на практическото прилагане на бизнес и лидерски теории. Учебният план за EMBA Ирландия се засилва чрез партньорски взаимодействие и споделяне на професионален опит, с фокус върху лидерството и управлението. Курсова работа за EMBA Ирландия ще разгледа теми като управление на операциите, бизнес изследвания, човешки ресурси, финанси, икономика и маркетинг. Възпитаниците на EMBA Ирландия програми често са в състояние да напредват в кариерата си до висшето ръководство и изпълнителната лидерски позиции.


Ако сте заинтересовани в EMBA Ирландия една степен, а след това преминете през опциите по-долу и да предприеме следващата стъпка към вашите професионални цели!

Резултати Filter

Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Кампус Задочно обучение 24 месеца Септември 2019 Република Ирландия Dublin

Trinity Executive MBA е двугодишна поглъщаща програма на непълно работно време, предназначена да оспори вашето мислене и да осъзнае потенциала ви, докато се вписвате в графика си.