Filter
EMBA
Република Ирландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Република Ирландия - EMBA програми Република Ирландия - EMBA

Ирландия поставя голямо значение на образованието, и това е очевидно от неговите уважаваните образователни институции и преподаватели. Това направи Ирландия популярна дестинация за чуждестранни студенти, търсещи EMBA, както и за бизнес професионалисти, които искат да напредват в кариерата си.


Студентите, преследващи EMBA Ирландия ще получат силна Фондация на бизнеса и да се учат на практическото прилагане на бизнес и лидерски теории. Учебният план за EMBA Ирландия се засилва чрез партньорски взаимодействие и споделяне на професионален опит, с фокус върху лидерството и управлението. Курсова работа за EMBA Ирландия ще разгледа теми като управление на операциите, бизнес изследвания, човешки ресурси, финанси, икономика и маркетинг. Възпитаниците на EMBA Ирландия програми често са в състояние да напредват в кариерата си до висшето ръководство и изпълнителната лидерски позиции.


Ако сте заинтересовани в EMBA Ирландия една степен, а след това преминете през опциите по-долу и да предприеме следващата стъпка към вашите професионални цели!

Научете повече Свиване

Резултати

Trinity College Dublin - Business School

Trinity Executive MBA е двугодишна поглъщаща програма на непълно работно време, предназначена да оспори вашето мислене и да осъзнае потенциала ви, докато се вписвате в гр ... [+]

Trinity Executive MBA

Trinity Executive MBA е двугодишна поглъщаща програма на непълно работно време, предназначена да оспори вашето мислене и да осъзнае потенциала ви, докато се вписвате в графика си.

Акценти на програмата

Модул за лидерство и професионално развитие

Увеличете самочувствието си и се простирайте извън зоната на комфорта, за да откриете уникалните си лидерски качества. Пълните квалификационни треньори, груповите семинари и психометричните тестове са само някои от начините, по които можем да Ви помогнем да реализирате своя потенциал.... [-]

Република Ирландия Dublin
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски