MBA-obrazovanie.com

Информационни технологии St. Gallen - Програми Информационни технологии St. Gallen Информационни технологии, St. Gallen

Изпълнителният MBA програма е глобална програма за управление за цел да отговори на нуждите на средата на кариерата професионалисти.Той разработва ефективни мениджъри за днес "е динамична глобална организация

Тази специалност е комбинация от бизнес и образование информационните технологии. Това означава, че MBA IT учебната програма обхваща технически познания, както и методология за бизнес. Освен, че по тази специалност обхваща и ИТ и телекомуникационни технологии за управление.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Санкт Гален е добре известен със своя университет, класира на първо място Европейският бизнес училище. City е всичко при по икономика и бизнес знак като университетът поддържа обмен на студенти и различните комисии, симпозиуми и семинари.

Информационни технологии St. Gallen - Вземете EMBA St. Gallen. Научете информацията за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Информационни технологии, St. Gallen Filter

Executive MBA в Бизнес & IT

TUM School of Management Executive Programs
Кампус Задочно обучение 3 - 4 семестри Февруари 2020 Швеция St. Gallen Германия Munich + още 2

Търсенето на ръководители, които имат богат IT ноу-хау, както и задълбоченото познаване на общото управление нараства непрекъснато. Това е мястото, където Executive MBA в Business & него в TUM училище по мениджмънт и Института по информационни