MBA-obrazovanie.com

Информационни технологии Германия - Програми Информационни технологии Германия Информационни технологии

Магистърска степен Executive MBA (EMBA) е предназначена за опитни професионалисти и топ-мениджъри, които имат желание и достатъчен опит да придобият необходими умения за лидерски и управленски позиции. Студентите, които следват в такива програми, придобиват лидерски умения и знания за финанси, маркетинг и други важни теми.

MBA в информационните технологии е програма, предназначена за тези, които искат да изградят кариера в областта на IT. Тъй като технологиите непрекъснато разработва и нови компютърни програми, приложения и софтуер се появяват, ИТ специалисти сега са един от тези силно желан работни места в световния пазар. Магистърска степен по информационни технологии осигурява теоретични и приложни фондация в лидерство, управление и финанси, с акцент върху изпълнението и разбиране на новите технологии в IT сектора.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Информационни технологии Германия - Вземете EMBA Германия. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Германия тук!

1 резултата за Информационни технологии, Германия Filter

Executive MBA в Бизнес & IT

TUM School of Management Executive Programs
Кампус Задочно обучение 3 - 4 семестри Октомври 2019 Швеция Св. Гален Германия Мюнхен + още 2

Търсенето на ръководители, които имат богат IT ноу-хау, както и задълбоченото познаване на общото управление нараства непрекъснато. Това е мястото, където Executive MBA в Business & него в TUM училище по мениджмънт и Института по информационни