MBASTUDIES

Програми Информационни системи - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

За професионалисти, които са изправени пред решение да развиват своето образование и да запазят сегашната си кариера на пълен работен ден, програма за изпълнителен магистър по бизнес администрация предлага алтернатива. EMBA е подходящ за опитни работници на пълно работно време и им позволява да провеждат курсове седмично, за да приспособят работния си график.

Перспективните студенти могат да се запитат: "Какво е EMBA в информационните системи?" Тези, които се интересуват от преследване на кариера в управлението, фокусирано върху ИС, ще се възползват от тази програма. Курсовете обикновено се съсредоточават върху съвременните принципи и дизайн на ИС и приложенията им към управление на бизнеса и организационна ефективност. Управлението на бази данни, мрежовите комуникации и анализът на данните са често срещани аспекти на материала.

Някои от предимствата, които студентите, които приемат EMBA в информационните системи, могат да се възползват от това да развият важни професионални умения със стратегическо вземане на решения, критическо мислене и междуличностна комуникация. Те също така могат да разширят своя набор от инструменти за управление, като разбират съвременните архитектури на мрежи и бази данни и начина, по който се използват.

Регистрационните разходи и разходите за обучение за EMBA в информационните системи ще варират от едно училище до друго. Студентите могат да очакват около две години да завършат програмата, но те трябва да направят проучване на училищата, от които се интересуват, за да намерят подробности за програмата и разходите.

С EMBA в информационните системи, завършилите могат да намерят многобройни възможности за кариера в управлението на ИТ проекти и бизнес анализи. ИТ мениджър или главен информационен служител може да отговаря за контрола и анализа на решения за киберсигурност в компанията или за клиентите на компанията. ИТ мениджърите също така работят, за да обучават и ръководят нов персонал, като използват или поддържат информационните системи на компанията. И накрая, анализаторите на данни намират работа в корпорации, които се занимават с обработката и обработката на големи данни за клиентите.

Студентите имат много ресурси да се обърнат към онлайн, за да научат повече за EMBA в информационните системи и къде да вземат такава програма. За да намерите опции за онлайн обучение, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Информационни системи Filter

Изпълнителен MBA ISG EPITA Управление на цифровата трансформация

IONISx
EMBA
<
Задочно
<
18 месеца
Френски
Онлайн обучение

Програмата Executive MBA ISG EPITA Управление на дигиталната трансформация е насочена към мениджъри и бъдещи мениджъри, които в допълнение към професионалните си умения в упра ...

Научете повече

изпълнителен директор или ютилити мениджмънт

IIMT University of Fribourg
EMBA
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Изпълнителният MBA предоставя на участниците аналитични, функционални и междуличностни умения, необходими за успех във все по-сложни и глобални ИКТ ...

Научете повече