Filter
EMBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Информационни системи - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

За професионалисти, които са изправени пред решение да развиват своето образование и да запазят сегашната си кариера на пълен работен ден, програма за изпълнителен магистър по бизнес администрация предлага алтернатива. EMBA е подходящ за опитни работници на пълно работно време и им позволява да провеждат курсове седмично, за да приспособят работния си график.

Перспективните студенти могат да се запитат: "Какво е EMBA в информационните системи?" Тези, които се интересуват от преследване на кариера в управлението, фокусирано върху ИС, ще се възползват от тази програма. Курсовете обикновено се съсредоточават върху съвременните принципи и дизайн на ИС и приложенията им към управление на бизнеса и организационна ефективност. Управлението на бази данни, мрежовите комуникации и анализът на данните са често срещани аспекти на материала.

Някои от предимствата, които студентите, които приемат EMBA в информационните системи, могат да се възползват от това да развият важни професионални умения със стратегическо вземане на решения, критическо мислене и междуличностна комуникация. Те също така могат да разширят своя набор от инструменти за управление, като разбират съвременните архитектури на мрежи и бази данни и начина, по който се използват.

Регистрационните разходи и разходите за обучение за EMBA в информационните системи ще варират от едно училище до друго. Студентите могат да очакват около две години да завършат програмата, но те трябва да направят проучване на училищата, от които се интересуват, за да намерят подробности за програмата и разходите.

С EMBA в информационните системи, завършилите могат да намерят многобройни възможности за кариера в управлението на ИТ проекти и бизнес анализи. ИТ мениджър или главен информационен служител може да отговаря за контрола и анализа на решения за киберсигурност в компанията или за клиентите на компанията. ИТ мениджърите също така работят, за да обучават и ръководят нов персонал, като използват или поддържат информационните системи на компанията. И накрая, анализаторите на данни намират работа в корпорации, които се занимават с обработката и обработката на големи данни за клиентите.

Студентите имат много ресурси да се обърнат към онлайн, за да научат повече за EMBA в информационните системи и къде да вземат такава програма. За да намерите опции за онлайн обучение, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Информационни системи

IIMT University of Fribourg

Изпълнителният MBA предоставя на участниците аналитични, функционални и междуличностни умения, необходими за успех във все по-сложни и глобални ИКТ ... [+]

Изпълнителен MBA по ИКТ или управление на комунални услуги

Търсите ли професионално предизвикателство и кариера аксесоар? После вземете вашия Executive MBA, в информационните и комуникационните технологии (ИКТ) или Utility Management и станете част от нашата мрежа! Изпълнителният MBA предоставя на участниците аналитични, функционални и междуличностни умения, необходими за успех в все по-сложна и глобална ИКТ, както и бизнес среда и мениджмънт. Изпълнителният магистър по ИКТ или Управление на комуналните услуги представлява общо 15 курсови седмици с 30 модула и може да бъде завършен на непълно работно време с пълен работен ден. Програмите се организират в седмични блокове (от понеделник до събота), като всеки блок се състои от два модула. Половината от класовото време е посветено на придобиването на нови знания в съответната тематична област, а останалото време е отделено на практическа работа и казуси (в ИКТ или Управление на комунални услуги).... [-]

Швеция Фрибург
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
IONISx

Програмата Executive MBA ISG EPITA Управление на дигиталната трансформация е насочена към мениджъри и бъдещи мениджъри, които в допълнение към професионалните си умения в ... [+]

Защо това Executive MBA ISG EPITA Управление на цифровите трансформации?

Програмата Executive MBA ISG EPITA Digital Transformation Management е насочена към мениджъри и бъдещи мениджъри, които в допълнение към професионалните си умения в управленската, търговската и ИТ сферата:

Придобийте умения, свързани с дигиталната трансформацияПотвърдете лидерството сиЗадвижване на техния предприемачески проект

степен

RNCP заглавие " Експерт по управление на информационни системи ", одобрено ниво 1 от държавата (Bac 5)... [-]
Франция Франция онлайн
Ноември 2019
Френски
Задочно обучение
18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски