Filter
EMBA
Индонезия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Индонезия - EMBA програми Индонезия - EMBA

Една програма EMBA Индонезия ще осигури образование от международна гледна точка на силно разглежда образователни институции, както и от висококачествена факултет. Индонезия предлага едно вълнуващо място за учене между култура и интелект.


EMBA Индонезия е предназначен за професионалисти, които в момента работят като бизнесмени. EMBA Индонезия студентите са насърчавани да въвеждат своите по време на работа на знания за околната среда, обучение чрез интерактивни курсова работа и работа в група. Чрез курсове, които се фокусират върху счетоводство, икономика, маркетинг и информационни технологии, студентите ще получат солидна разбиране на бизнес принципи, с фокус върху лидерството и управлението. Възпитаниците на EMBA Индонезия често са в състояние да напредват в кариерата си за управление на по-горно ниво и изпълнителни ръководни позиции в международни корпорации и фирми.


Ако това ви звучи от интерес за вас, а след това да погледнем чрез програмите за EMBA Индонезия долу, и да намерят степента чакат за вас!              

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Индонезия
Тип на обучение
Темпо на обучение
IPMI International Business School

Това е основната програма на Business School на IPMI. Програмата, с непрекъснато усъвършенстване, е работила в продължение на двадесет години и произвежда редица професио ... [+]

Това е основната програма на Business School на IPMI. Програмата, с непрекъснато усъвършенстване, е работила в продължение на двадесет години и произвежда редица професионални мениджъри и лидери. Основните характеристики на програмата са:

Harvard Business School Case-Учебници Методи

Учебна програма IPMI Business School е е свикнал бързо към промените на концепциите и практиките в бизнеса. Подобно на Harvard Business School, IPMI Business School е преди всичко от казусите бизнес училище с казуси от Харвард, INSEAD, и IPMI Business самото училище. Използването на случаи или съотношението между дела и концептуална рамка варира в зависимост от темите и програмите на курса.... [-]

Индонезия Джакарта
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски