MBASTUDIES

Управленски науки Австрия - Програми Управленски науки Австрия Управленски науки

За тези, които имат събран значителен професионален опит в сфера на бизнеса и са готови да заемат по-висока длъжност, придобиването на магистърска степен Executive MBA (EMBA) е следващата стъпка. В такива програми се изучават различни дисциплини, включително счетоводство, лидерски качества и финанси.

Магистратура MBA по мениджмънт е академична програма, която подготвя студентите за кариера в сферата на топ мениджмънт и управление на високо равнище. Студентите имат възможност да развият умения, нагласи и познания, необходими за успешна реализация в корпоративна среда.

Австрия ще изложи студенти до различни страни "и " изключително "култура. Австрия е отличен избор за обучение в чужбина студенти с интерес към немския език.

Управленски науки Австрия - Вземете EMBA Австрия. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Австрия тук!

2 резултата за Управленски науки, Австрия Filter

Глобален Изпълнителен MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Австрия, Лонсестън + 2 Още
EMBA
01 Mar 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
16 месеца
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Global Executive MBA е международно ориентирана, авангардна MBA програма, осигуряваща уникална 360 ° глобална визия с експертни познания в най-добрите практики за управление н ...

Научете повече

MBA степен по общо управление

Institut für Management
Австрия, Залцбург + 1 Още
EMBA
01 Oct 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
12 месеца
Немски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Търсите ли MBA за известно време, което наистина е осъществимо до работа и семейство? Тогава ние имаме перфектната програма за MBA за вас! С модулна структура и гъвкави времен ...

Научете повече