MBASTUDIES

Програми Електроенергия - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Изпълнителният магистър по бизнес администрация е образователно-квалификационна степен, която дава възможност на работещите ръководители да получат допълнително образование и специализирано обучение по управленски умения и дейности. Като се съсредоточи върху курсовете и проектите, които насърчават стратегическото мислене на по-високо ниво, тази степен може да усъвършенства уменията си за бъдещи или продължителни успехи в изпълнителната роля.

Какво представлява EMBA в енергийните изследвания? Обикновено се насочва към служители, които понастоящем работят за обществена организация или друг работодател, който се фокусира върху енергоспестяването и използването, основната цел на EMBA в областта на енергийните изследвания е обучението на студентите за осъществяване на енергиен план. Тази програма ще усъвършенства уменията на студентите и съществуващите знания, като представя енергийните предизвикателства и разглежда настоящите стратегии и тенденции за преодоляване на тези предизвикателства.

Студентите, които завършат EMBA в програмата за енергийни изследвания, могат да очакват умения за решаване на проблеми, тъй като те се опитват да решат предизвикателства в енергийния мениджмънт. Освен това те също могат да се възползват от предимствата на работа в мрежа със съмишленици и да се научат да работят ефективно в групова среда.

Тази конкретна степен може да варира в зависимост от това коя институция посещава. Като цяло, тъй като типичният студент също е служител на пълно работно време, програмата вероятно ще отнеме две години.

След като студентът спечели EMBA в областта на енергийните изследвания, той или тя може да бъде водещ кандидат за ръководни или изпълнителни длъжности, свързани с намаляване на отпадъците, енергийна ефективност или опазване на водите. Тъй като съществуват различни финансови елементи, които се преподават, човек със сигурност може да включи тези умения, за да получи позиция, която използва тези умения в допълнение към специализацията в енергетиката. Това вълнуващо поле е претърпяло промени през годините и е задължено да продължи да се развива, така че специалистите може да са в търсенето.

EMBA в програми за енергийни изследвания може да се намери в различни институции и университети. Независимо дали изглеждате на местно ниво, онлайн или искате да посетите програма в различен град, може да очаквате да прецизирате уменията си и да изградите своя специалитет. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

3 резултата за Електроенергия Filter

Доктор по петролна техника

-
EMBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Докторът по петролно инженерство е тригодишна програма, която подготвя изследователи за енергийния сектор. Очаква се студентът да завърши теоретичната подготовка през първата ...

Научете повече

Executive MBA в енергия

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
EMBA
<
Редовно
<
15 месеца
Английски
Онлайн обучение

Създаден във връзка с енергийния отрасъл, за EMBA в енергетиката предвижда световна класа MBA за бъдещите енергийни лидери, че се доставя предимно онлайн. Това би могло да бъд ...

Научете повече

ЕМВА в управление на енергията

German Business School
EMBA
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната област на нашия EMBA в енергиен мениджмънт е насочен към служителите, които работят в публични организации или (енергоемки производствени) дружества със специализаци ...

Научете повече