MBASTUDIES

Програми Енергиен мениджмънт - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Изпълнителният магистър по бизнес администрация е предназначен за работа на професионалисти, които искат да поемат кариерата си на следващото ниво. Чрез проектиране на курсове и проекти, които акцентират върху съществуващия реален опит, студентите могат да очакват да придобият допълнителни знания и опит, за да ги принудят да успеят.

Какво представлява EMBA в управлението на енергията? Тази степен се фокусира върху разширяване на знанието, че служители на по-високо ниво, като мениджъри и ръководители, вече са събрали от времето си на работното място. Курсовата работа и груповата работа се фокусират върху помагането на учениците ефективно и ефективно да управляват ефективността на корпорациите си. Програмата има за цел да помогне на студентите да създадат и изпълнят план за управление на енергията.

Онези, които се опитват да кандидатстват за управление на енергията в EMBA, могат да очакват да научат различни финансови компоненти, като например разбирането на паричните потоци и отчетите за приходите, които могат да бъдат необходими при работа на изпълнително ниво. Освен това те могат да се научат как да работят добре на екип, тъй като груповата работа често е част от учебната програма. И накрая, те могат да научат ключови лидерски умения, които могат да се преведат добре на по-високо ниво.

Разходите ще варират в зависимост от избраната институция. Степента обикновено отнема две години, ако един студент работи в неговата или нейната текуща позиция по едно и също време.

Енергийното управление е гореща тема в този ден и възраст. Промяната с бързи темпове, професионалистите трябва да пазят пръстите си на пулса на пазара, за да вземат бизнес решения, които могат да окажат положително въздействие върху тяхната организация. Учениците, които успешно завършват тази степен, могат да бъдат считани за конкурентни кандидати за търсени изпълнителни, управленски и финансови позиции в организациите. Тъй като този предмет е толкова динамичен, тези, които са завършили този EMBA, могат да бъдат особено ценни на пазара на труда.

Ако сте заинтересовани да работите за EMBA в областта на управлението на енергията, различни институции предлагат тази степен. Започнете с търсенето на училища на местно или виртуално ниво. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

1 резултата за Енергиен мениджмънт Filter

ЕМВА в управление на енергията

German Business School
EMBA
Септ. 2020
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Основната област на нашия EMBA в енергиен мениджмънт е насочен към служителите, които работят в публични организации или (енергоемки производствени) дружества със специализаци ...

Научете повече