MBASTUDIES

Задочно Енергиен мениджмънт програми, търсене на най-добрите програми за EЕнергиен мениджмънт тук!- EЕнергиен мениджмънт

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

В програмите по енергиен мениджмънт студентите изучават практики за запазване на енергия и за това, как могат да се разработват и прилагат практиките на устойчиво развитие. Придобиваните тук знания могат да бъдат полезни за кариера в държавни организации, частни фирми за консалтинг и устойчиво развитие, в енергийни корпорации.

Задочно програми за EЕнергиен мениджмънт : Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училище и Online EЕнергиен мениджмънт информация Директно, спестете време и се свържете с EЕнергиен мениджмънт признания тук!

1 резултата за Енергиен мениджмънт Filter

ЕМВА в управление на енергията

German Business School
EMBA
Септ. 2020
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната област на нашия EMBA в енергиен мениджмънт е насочен към служителите, които работят в публични организации или (енергоемки производствени) дружества със специализаци ...

Научете повече