MBA-obrazovanie.com

EMBA Германия - EMBA програми Германия - EMBA

Германия е финансово и икономически център на Европа и Европейския съюз, е дом на много международни фирми. Германия има много силно разглежда университети и се възприема като новаторски и трудолюбиви. An EMBA Германия може да отвори много врати за професионална кариера бизнесмени.


EMBA Германия е насочена към осигуряване на фундаменталните бизнес принципи за настоящите бизнес професионалисти. Това е ключът към една успешна програма EMBA като учениците могат да си носят в реалния свят опит в класната стая. Има фокус върху управление и лидерство, докато повишаване на знанията на студентите по бизнес администрация и икономика. EMBA Германия ще даде на студентите уменията, които трябва да се мисли критично за вземане на стратегически решения. Възпитаниците на EMBA Германия може да напреднат в кариерата си на висши и ръководни длъжности.


Ако търсите начин да се придвижите нагоре в кариерата си, а след това един EMBA Германия може да бъде степента за вас. Обърнете внимание по-долу и да разберете!

Резултати Filter

Tongji-mannheim двойна степен изпълнителен mba

Tongji University, School of Economics and Management
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Китай Шанхай Германия Манхайм + още 1

Програмата на TONGJI-MANNHEIM за двустепенна магистърска степен по магистърски програми (EMBA), със силно китайско-немски фокус, отговаря на нарастващото търсене на мениджъри, които могат успешно да се справят с предизвикателствата на двете култури. Тя ще предоставя на ръководни кадри от цял ​​свят уменията и инструментите, от които се нуждаят, за позиции в международното висше ръководство.

глобалната Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
Кампус Редовно обучение 21 месеца Запитване на информация Бразилия Моро де Сао Пауло Китай Гуанджоу Германия Kitzscher Индия Колката Испания Барселона + още 8

The Global Executive MBA от EADA и HHL подготвя да работят в условията на глобализация и силно конкурентна бизнес среда и ще ви води до ниво на знания, която е необходима, за да продължи успешно процеса на развитие си управление.

Executive MBA в Innovation & Business Creation

TUM School of Management Executive Programs
Кампус Задочно обучение 3 - 4 семестри Октомври 2019 Германия Мюнхен

The Executive MBA в иновации и създаване на предприятия в TUM Училището по мениджмънт се ангажира да бъде водещ предприемачеството програма за професионалисти. Той съчетава отлично образование управление с индивидуален иновациите и пуск

Executive MBA в Бизнес & IT

TUM School of Management Executive Programs
Кампус Задочно обучение 3 - 4 семестри Октомври 2019 Швеция Св. Гален Германия Мюнхен + още 2

Търсенето на ръководители, които имат богат IT ноу-хау, както и задълбоченото познаване на общото управление нараства непрекъснато. Това е мястото, където Executive MBA в Business & него в TUM училище по мениджмънт и Института по информационни

Executive MBA

TUM School of Management Executive Programs
Кампус Задочно обучение 3 - 4 семестри Октомври 2019 Германия Мюнхен

звук Знанието в общото управление е в основата на успеха. Лидерите трябва да имат както преглед на дейността на компанията и да могат да използват най-важните инструменти.

Executive MBA - международен път

University of Strathclyde Business School
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 24 месеца Август 2020 Гърция Атина Сингапур Швеция Цюрих Бахрейн Манама Малайзия Petaling Jaya Куала Лумпур Оман мискет Обединени Арабски Емиерства Дубай Абу Даби Италия Милан Германия Мюнхен Китай Пекин Франция Тулуза + още 21

Strathclyde Business School (SBS) има дълга и горда история, че иновативен бизнес училище - и част от водеща технологична университет - с "полезен живот" в сърцето му. SBS е наречен Business School на годината в наградите Times висше образование през 2016 г., обявени през ноември. Наградата бе направено в знак на признание на новаторски и предприемачески отношението на бизнес училище и неговата цялостна "изключителен" производителност.

изпълнителен MBA - Дърам-EBS (двойна награда)

Durham University Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Германия Oestrich-Винкел Великобритания Дърам + още 2

Изпълнителният MBA - Дърам и EBS, дава възможност да се възползват от обединените сили на двете високо уважавани институции: Durham University Business School и Европейската Business School (EBS) в Германия. Тази двойна награда източници са разположени в UK-специфична и европейски опит, за да ви даде представа днешния бизнес свят.

Executive MBA

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
Кампус Задочно обучение Октомври 2019 Германия Инголщат

Executive MBA: изпълнителен перспектива! Мениджърите се изправят днес повече от всякога, пред които са изправени специални професионални и лични предизвикателства. С executive.mba на WFI има ...

Глобална изпълнителна програма mba

Kellogg-WHU Executive MBA Program
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Германия Vallendar Дюселдорф Баден-Баден + още 2

Kellogg-WHU Executive MBA програмата е предназначена за мениджъри, които се стремят да станат по-ефективни и отговорни лидери в съвременната конкурентна среда под високо налягане.

Executive MBA

Frankfurt School of Finance & Management
Кампус Задочно обучение 18 - 18 месеца Запитване на информация Германия Франкфурт

Изпълнителният магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е насочена към опитни ръководители, които да развият своите умения за управление и лидерски умения чрез предизвикателна проучване и далеч извън техните мрежи в различните сектори на икономиката или да се изгради.

International Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 20 месеца Ноември 2019 Италия Милан Франция Нант Реймс Великобритания Единбург Испания Мадрид Китай Гуанджоу Барселона Белгия Брюксел Глазгоу Пекин Германия Мюнхен Тулуз-льо-Шато + още 18

International Flex EMBA (i-Flex) е 20-месечна програма MBA Executive, насочена към мениджъри, които искат да съчетаят международното обучение с работните ангажименти, използвайки една от най-модерните платформи за цифрово обучение в света, разработена с технологията на Microsoft. Програмата е класирана на 7-мо място в света и сред първите 4 в Европа по QS Distance / Online MBA 2019 Класиране. Кандидатите могат да избират кога, къде и как да посещават уроците, използвайки цифрова платформа сред най-иновативните в света. Студентите имат пълна свобода да решават кога да имат достъп до материалите и могат да обвържат обучението си със семейството и работата си.

Executive MBA - Мюнхен

IESE Business School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 18 месеца Запитване на информация Германия Мюнхен + още 1

От основаването си през 1958 г. IESE Business School се ангажира с развитието на лидери, които се стремят да имат трайно въздействие върху хората, фирмите и обществото чрез техния професионализъм, почтеност и дух на служба.

Executive MBA EBS // Дърам

EBS Universität
Кампус Редовно обучение 18 месеца Октомври 2019 Германия Oestrich-Винкел

Двама известни бизнес училища, бизнес училището в Durham University в Англия и Европейската бизнес училище в Германия са обединили усилията си да комбинират своите силни и дългогодишен опит в развитието на лидерството в изключителна програма: Дърам EBS Executive MBA.

Executive MBA - Global

Henley Business school Germany
Кампус Задочно обучение 21 месеца Март 2020 Германия Мюнхен

Тройната акредитирана от AMBA, EQUIS и AACSB и сред най-известните MBA в света, Henley Executive MBA - Global е създадена да ви помогне да постигнете най-добрите възможни резултати в бизнеса и в живота. Henley Executive MBA - Global е за опитни и амбициозни мениджъри, които искат да развият своите лидерски и управленски компетенции.

MBA майстор на бизнес администрация

EuroMBA
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 24 месеца Септември 2020 Холандия Маастрихт Полша Варшава Германия Kitzscher Испания Барселона Франция Нант Марсилия + още 9

The EuroMBA е повече от MBA. Той предлага мениджъри шанс да развият своите бизнес умения, докато изграждането на международна мрежа, която обхваща целия свят.