Filter
EMBA
Германия Hanover Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online EMBA Oslo - EMBA програми Hanover EMBA, Oslo

An EMBA може да бъде решение. Тя ви позволява да запазиш работата си, се учат от експерти и прилагат нови умения веднага обратно в работната сила.

Лица, които вече са спечелили бакалавърска степен и желаят да увеличи още повече своите знания и обучение могат да изберат да печелят магистърска степен по бизнес администрация, или MBA. Един MBA е двугодишна програма, която може да помогне в подготовката висшисти за кариера в лидерство и мениджмънт в света на бизнеса.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Хановер е столицата на Долна Саксония, Германия. Тя е, че за провеждане на годишни търговски панаири в страната. Тя има население от повече от 500 000 жители. В него има няколко университети и други висши учебни заведения.

Online EMBA Oslo - Вземи си EMBA Hanover. Съберете цялата програма EMBA и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Германия
Hanover
Тип на обучение
Темпо на обучение
GISMA

В тази програма ние подхождаме към бизнес функции (напр. Стратегия, финанси, HR) и външния контекст от нетрадиционните международни перспективи: несигурност, промяна, пър ... [+]

Изпълнителен MBA

В тази програма ние подхождаме към бизнес функции (напр. Стратегия, финанси, HR) и външния контекст от нетрадиционните международни перспективи: несигурност, промяна, пъргавина и отзивчивост на организациите. Нагласата на ума е „водеща промяна“.

Освен това ще разширите и изградите мрежата си от съмишленици професионалисти. Тази група от връстници е решаващ елемент от Executive MBA в GISMA .... [-]

Германия Hanover
Април 2020
Английски
Задочно обучение
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски