MBA-obrazovanie.com

EMBA Венецуела - EMBA програми Венецуела - EMBA

Венецуела е важна страна за икономиката на Латинска Америка. Той има добра инфраструктура, красиви пейзажи и богата култура, което го прави привлекателен за много чуждестранни студенти.


EMBA Венецуела е предназначена за бизнес професионалисти, които искат да напредват в кариерата си, без прекъсване на работата им. EMBA Венецуела студенти ще получат здрава основа в бизнес чрез строг курсова работа по теми като икономика, информационни технологии, маркетинг и счетоводство. В EMBA Венецуела програми, акцент ще бъде поставен в изграждането на управленски и лидерски умения. Студенти от EMBA Венецуела ще се научат да мислят критично и стратегически при вземане на решения в условията на непрекъснато променящата се глобална среда. Завършилите притежават магистърска степен по EMBA Венецуела често отиват към позиции в горната част на управление и изпълнителен лидерство.


Вземете следващата стъпка към целите си с EMBA Венецуела.Обърнете внимание на опциите по-долу и може да се намери перфектната програма за вас!

Резултати Filter

MBA за мениджъри

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Кампус Задочно обучение Октомври 2019 Венецуела Caracas Панама Panama City Китай Shanghai Колумбия Bogotá Франция Paris Мексико Buenavista Съединени Американски Щати New Orleans + още 11

Изпълнителният MBA предлага стратегически, мултидисциплинарен и систематично оглед на управление, методики и иновационни практики за учене ...