Filter
EMBA
Венецуела Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Венецуела - EMBA програми Венецуела - EMBA

Венецуела е важна страна за икономиката на Латинска Америка. Той има добра инфраструктура, красиви пейзажи и богата култура, което го прави привлекателен за много чуждестранни студенти.


EMBA Венецуела е предназначена за бизнес професионалисти, които искат да напредват в кариерата си, без прекъсване на работата им. EMBA Венецуела студенти ще получат здрава основа в бизнес чрез строг курсова работа по теми като икономика, информационни технологии, маркетинг и счетоводство. В EMBA Венецуела програми, акцент ще бъде поставен в изграждането на управленски и лидерски умения. Студенти от EMBA Венецуела ще се научат да мислят критично и стратегически при вземане на решения в условията на непрекъснато променящата се глобална среда. Завършилите притежават магистърска степен по EMBA Венецуела често отиват към позиции в горната част на управление и изпълнителен лидерство.


Вземете следващата стъпка към целите си с EMBA Венецуела.Обърнете внимание на опциите по-долу и може да се намери перфектната програма за вас!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности

Резултати

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Изпълнителният MBA предлага стратегически, мултидисциплинарен и систематично оглед на управление, методики и иновационни практики за учене ... ... [+]

Executive MBA

Изпълнителният MBA предлага стратегически, мултидисциплинарен и систематично оглед на управление, методики и иновационни практики за учене, излагайки на участника да на състоянието на знанията на изкуството по въпроси на управлението и предизвикателни преживявания за вземане на решения.

Възпитаниците на изпълнителната власт EMBA:

- Можете да получите по-голяма възможност да се систематизират знанията на различните функционални области на организации... [-]

Венецуела Каракас
Октомври 2019
испански
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски