MBA-obrazovanie.com

EMBA Великобритания - EMBA програми Великобритания - EMBA

Обединеното кралство е една от най-популярните дестинации за чуждестранни студенти, предлагайки EMBA програми от университети с международно признание. Великобритания е известна със своята интернационалност, осигуряване на среда за обучение с различни гледни точки. UK EMBA градуса може да отвори врати за много възможности за кариера, както във Великобритания, така и в целия свят.


UK EMBA програми са предназначени за специалисти със значителен професионален опит се стреми да напреднат в кариерата чрез продължаване на образованието си. Като професионален опит подобрява програмата UK EMBA, като позволява на учениците да носят техните практически познания за бизнес практики на учебната среда. Студентите, които преследват EMBA UK ще придобият знания по основните основите на бизнеса, като маркетинг, IT, финанси и счетоводство. Повечето програми UK EMBA са на непълно работно време, което позволява на студентите да продължат да работят в своята област и прилагане на знанията, които получат в училище, за да им работа.


Ако UK EMBA звучи представлява интерес за вас, след това преминете през опциите по-долу, и вие може да откриете, степента сте били търсите!


Резултати Filter

MBA в лидерство

DSM Assessment & Training
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Bromley + още 3

DSM Assessment

изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

Boutique Universities Consortium
Комбинирано в кампус и онлайн 18 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online San Diego Швеция Switzerland Online Washington Великобритания London Geneva + още 6

Програмата за Executive MBA в University САЩ съчетава теория и практика, което позволява на студентите да прилагат това, което са научили. Студентите също са в състояние да работят на стаж или работа, свързана с тяхната област на обучение, докато в училище, с помощта на своя CPT.

Executive MBA онлайн

Royal Business College
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Великобритания Newcastle upon Tyne Сърбия Serbia Online Belgrade Швеция Geneva Manchester + още 7

Online MBA за изпълнителните директори разбира се, е строго академичен програма по време на която да проучи обекта в дълбочина, достигайки високо ниво на специализирани познания. Вие се възползва от знанията и уменията от вашия студент проучване или професионалния живот да произвежда работа на високи академични, уведомен от съвременното мислене и дебати.

изпълнителен MBA

Hull University Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Август 2019 Великобритания Hull

Изпълнителният MBA завършва в продължение на две години и е гъвкаво доставян през дългите уикенди, за да приспособи работните си ангажименти. Програмата събира мениджъри от различни частни, обществени ...

управител на уикенда mba

Greenwich School of Management
Кампус Задочно обучение 24 месеца Август 2019 Великобритания London

Програмите насърчават хората от всички сфери на живота и от всички организационни и работни условия. Инженери, счетоводители, практикуващи юристи.

Dubai-london изпълнителен директор на mba

London Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Август 2019 Великобритания London

Ще се научите от световноизвестни факултети, които са експерти в своите области чрез тази програма EMBA.

изпълнителен MBA

University of Chicago Booth School of Business
Кампус Задочно обучение 21 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago Philadelphia Великобритания London Испания Madrid + още 5

Ще се съсредоточите върху генерирането, анализирането, сравняването и усъвършенстването на идеите. Подобрявайки ги. Още по-добре. Защо? Тъй като не съществуват никакви отговори или прости правила, които да се използват в бизнеса.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Онлайн обучение Задочно обучение 10 месеца Септември 2019 Испания Madrid Китай Beijing Великобритания London + още 4

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

EMBA-глобално

London Business School
Кампус Задочно обучение 20 месеца Запитване на информация Великобритания London

EMBA-Global предлага експертизата на две водещи световни бизнес училища, разположени в двата основни бизнес центъра в света.

изпълнителен MBA

London Business School
Кампус Задочно обучение 20 месеца Август 2019 Великобритания London

Изключително изгодна програма за MBA в London Business School. 20-месечен магистър по мениджмънт, който води до същата степен като MBA на пълен работен ден и възможност да учат в Лондон.

Международни EMBA за Flex

MIP Politecnico di Milano School of Management
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 20 месеца Октомври 2019 Италия Milan Франция Nantes Reims Великобритания Edinburgh Испания Madrid Китай Guangzhou Barcelona Белгия Brussels Glasgow Beijing Германия Munich Toulouse-le-Château + още 18

International Flex EMBA (i-Flex) е 20-месечна Executive MBA програма, насочена към мениджъри, които искат да съчетаят международното проучване с трудовите ангажименти, като използват една от най-модерните платформи за цифрово обучение в света, разработени с помощта на технологията на Microsoft.

Магистър по бизнес администрация (изпълнителен директор) (DL)

Leeds Beckett University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Leeds + още 1

Развийте мениджърския си стил и се превърнете в стратегически мислител, като комбинирате съвременната теория с практиката, подготвяйки ви за несигурната икономическа среда, пред която са изправени предприятията по целия свят.

изпълнителен MBA - Дърам-EBS (двойна награда)

Durham University Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Германия Oestrich-Winkel Великобритания Durham + още 2

Изпълнителният MBA - Дърам и EBS, дава възможност да се възползват от обединените сили на двете високо уважавани институции: Durham University Business School и Европейската Business School (EBS) в Германия. Тази двойна награда източници са разположени в UK-специфична и европейски опит, за да ви даде представа днешния бизнес свят.

изпълнителен MBA

Birmingham Business School, University of Birmingham
Кампус Задочно обучение 30 - 54 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Birmingham

Тази програма е насочена към опитни мениджъри по заетостта в редица сектори и сектори, които искат да повишат перспективите си за кариера и да подобрят мисленето си за управленската практика.

Изпълнителен MBA (Лондон)

Warwick Business School
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Великобритания London

Изучавайте вашия Executive MBA в The Shard в Лондон на непълен работен ден от две до четири години