MBA-obrazovanie.com

EMBA London - EMBA програми в London - EMBA в London

Лондон е дом на някои от най-престижните университети в света. Това е наистина един международен град със студенти и професионалисти от цял ​​свят, желаещи да се възползват от всичко, което Лондон може да предложи. Има повече международни студенти, които учат в Лондон, отколкото всеки друг град в света.

An EMBA Лондон е предназначена за бизнес професионалисти, които искат да напреднат в кариерата чрез задълбочаване на тяхното образование в интензивна програма за изследване, което включва значителен професионално развитие. EMBA Лондон програми обикновено са структурирани така че учениците да имат минимално прекъсване на работните си графици. Тези, които търсят степента сме в състояние да интегрира своя професионален опит с това, което те учат в програмите за EMBA в Лондон и може да се възползва от перспективите на учениците с много различни среди, умения и опит.

Превъртете през EMBA Лондон програмите по-долу, и вие може да откриете, следващата стъпка в кариерата си!

Резултати Filter

изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

Boutique Universities Consortium
Комбинирано в кампус и онлайн 18 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online San Diego Швеция Switzerland Online Washington Великобритания London Geneva + още 6

Програмата за Executive MBA в University САЩ съчетава теория и практика, което позволява на студентите да прилагат това, което са научили. Студентите също са в състояние да работят на стаж или работа, свързана с тяхната област на обучение, докато в училище, с помощта на своя CPT.

управител на уикенда mba

Greenwich School of Management
Кампус Задочно обучение 24 месеца Август 2019 Великобритания London

Програмите насърчават хората от всички сфери на живота и от всички организационни и работни условия. Инженери, счетоводители, практикуващи юристи.

Dubai-london изпълнителен директор на mba

London Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Август 2019 Великобритания London

Ще се научите от световноизвестни факултети, които са експерти в своите области чрез тази програма EMBA.

изпълнителен MBA

University of Chicago Booth School of Business
Кампус Задочно обучение 21 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago Philadelphia Великобритания London Испания Madrid + още 5

Ще се съсредоточите върху генерирането, анализирането, сравняването и усъвършенстването на идеите. Подобрявайки ги. Още по-добре. Защо? Тъй като не съществуват никакви отговори или прости правила, които да се използват в бизнеса.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Онлайн обучение Задочно обучение 10 месеца Септември 2019 Испания Madrid Китай Beijing Великобритания London + още 4

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

EMBA-глобално

London Business School
Кампус Задочно обучение 20 месеца Запитване на информация Великобритания London

EMBA-Global предлага експертизата на две водещи световни бизнес училища, разположени в двата основни бизнес центъра в света.

изпълнителен MBA

London Business School
Кампус Задочно обучение 20 месеца Август 2019 Великобритания London

Изключително изгодна програма за MBA в London Business School. 20-месечен магистър по мениджмънт, който води до същата степен като MBA на пълен работен ден и възможност да учат в Лондон.

Изпълнителен MBA (Лондон)

Warwick Business School
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Великобритания London

Изучавайте вашия Executive MBA в The Shard в Лондон на непълен работен ден от две до четири години

изпълнителен MBA

Hult International Business School
Кампус Задочно обучение 18 - 24 години Август 2019 Великобритания London Китай Shanghai Обединени Арабски Емиерства Dubai Съединени Американски Щати San Francisco New York Cambridge Boston + още 9

Global Executive MBA Hult предлага най-глобално, практични и гъвкави бизнес образование достъпно. Изграждане на програма около собствения си график и надграждане на уменията си, за да растат инстинктите на един предприемач, визия, която надхвърля границите, и желание да оспори статуквото.