MBASTUDIES

Бизнес проучвания Чили - Програми Бизнес проучвания Чили Бизнес проучвания

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

Програмите за бизнес изследвания осигуряват фундаментално образование на студенти, които искат да изградят кариера в делова сфера. Университети и бизнес училища по света предлагат такива програми за студенти, които имат желание да изучават основите на бизнеса, финанси и мениджмънта.

Чили е е нараснал както като обучение в чужбина и ваканционна дестинация. Чили се превърна във важна дестинация за студенти от цял ​​свят, които искат да продължат или да продължат своето образование.

Бизнес проучвания Чили - Вземете EMBA Чили. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Чили тук!

1 резултата за Бизнес проучвания, Чили Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez
EMBA
<
Задочно
испански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Executive MBA LATAM е програма на непълен работен ден, която интернационализира и насърчава кариерите на своите участници, създавайки непосредствена стойност за техните органи ...

Научете повече