MBASTUDIES

Бизнес проучвания Румъния - Програми Бизнес проучвания Румъния Бизнес проучвания

An EMBA може да бъде решение. Тя ви позволява да запазиш работата си, се учат от експерти и прилагат нови умения веднага обратно в работната сила.

Програмите за бизнес изследвания осигуряват фундаментално образование на студенти, които искат да изградят кариера в делова сфера. Университети и бизнес училища по света предлагат такива програми за студенти, които имат желание да изучават основите на бизнеса, финанси и мениджмънта.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Бизнес проучвания Румъния - Вземете EMBA Румъния. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Румъния тук!

1 резултата за Бизнес проучвания, Румъния Filter

изпълнителен MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Редовно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Академичният алианс, създаден от ASEBUSS и Kennesaw State University, използва силните страни на всяка програма в полза както на студентите, така и на преподавателите. ...

Научете повече