MBASTUDIES

Бизнес проучвания Нова Зеландия - Програми Бизнес проучвания Нова Зеландия Бизнес проучвания

Изпълнителният MBA програма е глобална програма за управление за цел да отговори на нуждите на средата на кариерата професионалисти.Той разработва ефективни мениджъри за днес "е динамична глобална организация

Бизнес изследванията осигуряват на студентите знания и умения, необходими за изграждане на успешна бизнес кариера. В такива програми се изучават различни дисциплини, включително реклама, маркетинг, управление на парични средства, комуникации, администрация, съставяне на бизнес планове, наемане и обучение на сътрудници.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Бизнес проучвания Нова Зеландия - Вземете EMBA Нова Зеландия. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Нова Зеландия тук!

1 резултата за Бизнес проучвания, Нова Зеландия Filter

Изпълнителен магистър по бизнес администрация

Victoria University of Wellington
EMBA
02 Март 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
16 месеца
01 Дек. 2020
Английски
Кампус

Застъпете в позиция във висшия мениджмънт с квалификация на ръководител, която засилва вашата аналитична строгост и стратегическа хъс. Изпълнителният магистър по бизнес админи ...

Научете повече