MBASTUDIES

Бизнес анализ Индия - Програми Бизнес анализ Индия Бизнес анализ

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Предметът на бизнес анализ изучава технологии и инструменти, прилагани за анализ на минали бизнес тенденции с цел да придобие ценна вътрешна информация за успешно бизнес планиране. Тук се включват вземане на бизнес решения въз основа на статистически данни и други информации.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Бизнес анализ Индия - Вземете EMBA Индия. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Индия тук!

1 резултата за Бизнес анализ, Индия Filter

изпълнителен PGDM в бизнес анализи

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
EMBA
Диплома PGDip
<
Задочно
<
15 месеца
Английски
Кампус

Специално очертана програма за работа кадри, от всички групи за управление, предназначени да внесат в тях ...

Научете повече