Програми Бизнес анализ - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Завършването на програма EMBA е една похвална цел, която дава на хората опит в света на бизнеса. Обикновено на разположение на всеки, който е завършил бакалавърска програма, този вид степен се основава на знанието, което… Научете повече

Завършването на програма EMBA е една похвална цел, която дава на хората опит в света на бизнеса. Обикновено на разположение на всеки, който е завършил бакалавърска програма, този вид степен се основава на знанието, което учениците са придобили от практическия опит в кариерата си.

Какво представлява EMBA в бизнес анализа? Обикновено, предназначени да дадат на студентите по-задълбочено разбиране на основните практики в бизнеса, целта на тази програма е да подготви студентите за бизнес кариери. Курсовете обикновено обхващат теми като комуникация и компютърни науки със силен фокус върху аналитичния аспект на всяка тема. Студентите могат да изучават общи теми като теорията на управлението и бизнес стратегията.

Когато се записват в EMBA в програмата "Бизнес анализ", студентите обикновено развиват решаващи умения, като например решаване на проблеми, които могат да им помогнат през цялата им кариера и евентуално да доведат до напредък в работата. Могат да бъдат култивирани и силни аналитични умения, както и критично мислещи умения, които помагат както в професионалния, така и в личния живот.

Всеки университет е различен и има свои собствени учебни такси, така че цената на програма EMBA варира драстично сред училищата. Университетите, разположени в отделни страни, могат да имат невероятно различни цени.

С постоянно развиващата се бизнес област, има много вълнуващи кариери за студентите с EMBA в Business Analytics. Много от тях избират кариера като учените по данни, някои съсредоточават вниманието си върху компютърната наука, а други предпочитат да работят по аналитични въпроси. Тези, които се наслаждават на комуникацията с голямо разнообразие от хора, понякога намират кариера за маркетинг мениджъри. Може да са налице работни места като количествени анализатори. Кариерите като бизнес анализатори на данни са друг популярен вариант, а други студенти, които предпочитат кариерата зад кулисите, могат да предпочетат работа като консултанти.

Навсякъде по света, университетите предлагат онлайн курсове, за да дадат на студентите по-голяма гъвкавост. С отдалечен достъп, повече студенти имат възможност да се запишат в EMBA програми. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Ottawa University
Overland Park, Съединени Американски Щати

Компетентността в анализа на бизнес данните сега е основен елемент във всяка организация в резултат на зависимостта от данни при вземане на решения, растежа на електронната тъ ... +

Компетентността в анализа на бизнес данните сега е основен елемент във всяка организация в резултат на зависимостта от данни при вземане на решения, растежа на електронната търговия и увеличаването на използването на комуникационни канали, включително социалните мрежи. Тази програма се фокусира върху бизнеса и управлението на анализа на бизнес данните. Уменията, придобити в тази програма, ще бъдат по-фокусирани върху управлението на данни и системи, за разлика от техническите аспекти като разработване на софтуер и само количествен анализ. -
EMBA
Online & Campus Combined
Редовно обучение
2 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение
 
Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Bengaluru, Индия

Специално очертана програма за работа кадри, от всички групи за управление, предназначени да внесат в тях ... +

Специално очертана програма за работа кадри, от всички групи за управление, предназначени да внесат в тях -
EMBA
Задочно обучение
15 месеца
Английски
Юли 2020
Кампус