MBASTUDIES

Бизнес администрация Дълъг плаж - Програми Бизнес администрация Дълъг плаж Бизнес администрация, Дълъг плаж

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Long Beach е град, разположен в окръг Лос Анджелис в Южна Калифорния, на тихоокеанското крайбрежие на Съединените щати. California State University е един от най-големите университети в Калифорния по отношение на вписването с над 35 000 студенти.

Бизнес администрация Дълъг плаж - Вземете EMBA Дълъг плаж. Научете информацията за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

2 резултата за Бизнес администрация, Дълъг плаж Filter

напълно зает mba (femba)

California State University Long Beach College of Business Administration
EMBA
Септ. 2020
<
Задочно обучение
<
23 месеца
Английски
Кампус

"Пълно заетите" MBA (FEMBA) е редовна ускорена програма от двадесет и три месеца, която се провежда в събота. Студентите с най-малко 3 години трудов опит често предпочитат цял ...

Научете повече

California State University Long Beach College of Business Administration
EMBA
Септ. 2020
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

CSU Long Beach предлага AACSB акредитирана 48-мерна MBA програма.

Научете повече