MBASTUDIES

Online Бизнес администрация Централна Америка и Карибите - Бизнес администрация програми Бизнес администрация Централна Америка и Карибите

An EMBA или Изпълнителната MBA е възпитаник на ниво бизнес степен за професионалисти и изпълнителни. Тя им позволява да разберат образование бизнесмен и работа по едно и също време.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Централна Америка е регионът на Северна Америка, разположена между южната граница на Мексико и на северозапад границата на Колумбия в Южна Америка. Състои се от Белиз, Гватемала, Хондурас, Ел Салвадор, Никарагуа, Коста Рика и Панама.

Online Бизнес администрация Централна Америка и Карибите - Вземи си Бизнес администрация Централна Америка и Карибите. Съберете цялата Online EБизнес администрация програмата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Централна Америка и Карибите, Дистанционно обучение Filter

Британската изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

University College Of The Caribbean
EMBA
<
Задочно
<
20&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Програмата се фокусира върху въпроси в рамките на съвременната глобална среда, и насочва участниците да се съсредоточат върху текущите нужди на бизнеса, както и предоставянето ...

Научете повече