MBASTUDIES

Бизнес администрация Нова Зеландия - Програми Бизнес администрация Нова Зеландия Бизнес администрация

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Бизнес администрация Нова Зеландия - Вземете EMBA Нова Зеландия. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Нова Зеландия тук!

1 резултата за Бизнес администрация, Нова Зеландия Filter

Изпълнителен магистър по бизнес администрация

Victoria University of Wellington
EMBA
02 Март 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
16 месеца
01 Дек. 2020
Английски
Кампус

Застъпете в позиция във висшия мениджмънт с квалификация на ръководител, която засилва вашата аналитична строгост и стратегическа хъс. Изпълнителният магистър по бизнес админи ...

Научете повече