Filter
EMBA
Република Ирландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Бизнес администрация Република Ирландия - Програми Бизнес администрация Република Ирландия Бизнес администрация

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Бизнес администрация Република Ирландия - Вземете EMBA Република Ирландия. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Република Ирландия тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес администрация, Република Ирландия

Trinity College Dublin - Business School

Trinity Executive MBA е двугодишна поглъщаща програма на непълно работно време, предназначена да оспори вашето мислене и да осъзнае потенциала ви, докато се вписвате в гр ... [+]

Trinity Executive MBA

Trinity Executive MBA е двугодишна поглъщаща програма на непълно работно време, предназначена да оспори вашето мислене и да осъзнае потенциала ви, докато се вписвате в графика си.

Акценти на програмата

Модул за лидерство и професионално развитие

Увеличете самочувствието си и се простирайте извън зоната на комфорта, за да откриете уникалните си лидерски качества. Пълните квалификационни треньори, груповите семинари и психометричните тестове са само някои от начините, по които можем да Ви помогнем да реализирате своя потенциал.... [-]

Република Ирландия Dublin
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски