MBASTUDIES

EMBA Бангладеш - EMBA програми Бангладеш - EMBA

Бизнес ръководители и специалисти могат да започнат осъществяването на напредък в кариерата и растеж от търсенето на подходяща програма EMBA Бангладеш. Кандидатите ще преживеят едно разширяване на знания за основните елементи на бизнес и мениджмънт. EMBA Бангладеш програми са насочени към подобряване на уменията на професионалисти за подкрепа на тяхното лично и професионално развитие. Чрез набор от методи на преподаване с акцент върху активното участие на ръководителите, EMBA Бангладеш програми използват дискусия по случаи на местни и международни корпоративни контекст, както и група упражнения, за да се улесни растежа на участниците.

EMBA Бангладеш програми също така се уверете, че да има лекции за гости с голям асортимент от корпоративни гост-лектори, съчетано с идеи чрез учене от опита на другите 'S. Студентите са дадени изчерпателни, персонализирани помощ за планиране на кариерата, работа в мрежа, както и за търсене на работа във всички основни отрасли.Alumni са тясно във връзка с корпоративните и организационни партньори и всяка година заедно с подбор на персонал търси върха на служителите на реда.

Започнете търсенето на вашата оптимална програма EMBA Бангладеш днес. Той никога не е твърде късно, за да даде тласък на кариерата си, така че започнете вашето търсене на EMBA Бангладеш сега!

Резултати Filter

изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

Canadian University of Bangladesh
EMBA
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

На ниво завършил, Училището предлага на Executive MBA (EMBA) програма, насочена към работещи професионалисти, които си взаимодействат с курса фасилитатори да получат познания ...

Научете повече