Filter
EMBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Администрация - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

За много хора бакалавърската степен е стъпка към висшето образование. След като развиват кариера и получават трудов стаж, много хора могат да решат да се включат в програма EMBA, за да продължат обучението си и да придобият експертни познания в избраната от тях кариера.

Какво е EMBA в администрацията? Този тип магистърска програма често дава на студентите пълно разбиране на административната област на бизнеса. Студентите могат да вземат курсове, насочени към отделни теми като практики в областта на човешките ресурси или бизнес комуникации. Проектиран, за да помогне на студентите да станат бизнес лидери, тази програма подобрява разбирането на основните принципи на администрацията, като се съсредоточава върху теми като теорията на управлението.

Въпреки че са записани в програма EMBA в администрацията, студентите могат да развият силни лидерски умения, които могат да помогнат за продължаване на кариерата им. Отличните комуникационни умения, които могат да помогнат на студентите да установят и установят бизнес отношения, също често се култивират по време на програмата. Уменията за решаване на проблеми могат да бъдат полезни във всеки аспект на живота, както професионално, така и лично.

Обикновено отнема близо две години, за да завърши курс по EMBA. Тъй като няма две училища, няма определена цена за програмата. Най-добре е да се свържете директно с университетите, за да получите точна оценка на цената на програмата.

С широк спектър от умения и знания, придобити чрез спечелване на EMBA в администрацията, студентите могат да имат много възможности за кариера на разположение на тях. Много от тях избират да станат мениджъри на бизнеса, докато други започват свои собствени компании и стават главни изпълнителни директори. Някои решават да преследват кариера като финансови мениджъри. Тези, които предпочитат творческите работни места, могат да решат да станат маркетингови мениджъри, а хората, които обичат да взаимодействат с хора, понякога избират да работят като корпоративни служители за наемане на работа.

Вземането на онлайн класове може да даде възможност на студентите да балансират образованието си със семействата си и кариерата си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Администрация

Swiss School of Management, Rome Italy

Тази програма е създадена, за да позволи на професионалисти / ръководители да спечелят международна акредитирана степен MBA, докато продължават кариерата си. Занятията се ... [+]

Executive MBA - Международна акредитирана програма MBA в Рим, Италия

3 причини да кандидатствате за вашия SSM MBA днес:

1. Нашата степен MBA е акредитирана в САЩ и ЕС.

2. Завършете MBA след 1 година!

3. Учете в красивия исторически център на Рим, Италия!

Акредитации:

INSEEC е университет, акредитиран съгласно законите на Министерството на народната просвета във Франция и ЕС.SSM е одобрено от ЮНЕСКО / Международна асоциация на университетитеSSM е акредитиран чрез IACBESSM е сертифицирано висше образование за качество, сертифицирано от EduQuaSSM е акредитирана институция от Министерството на ветераните на САЩ... [-]
Италия Рим
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски