MBA-obrazovanie.com

EMBA North Wollongong - EMBA програми в North Wollongong - EMBA в North Wollongong

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

EMBA North Wollongong - Вземете EMBA в North Wollongong. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (изпълнителен директор)

University of Wollongong Faculty of Business
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Австралия North Wollongong

Master of Business Administration Executive (EMBA) предоставя интегриран набор от сложни теоретични и професионални възможности за ръководни кадри, онези, които се стремят към ръководни позиции и предприемачи.