Filter
EMBA
Австралия New South Wales North Wollongong Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA North Wollongong - EMBA програми в North Wollongong - EMBA в North Wollongong

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

EMBA North Wollongong - Вземете EMBA в North Wollongong. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Австралия
New South Wales
North Wollongong
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) предоставя интегриран набор от сложни теоретични и професионални възможности за ръководни кадри, онези, които се стремя ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) предоставя интегриран набор от сложни теоретични и професионални възможности за ръководни кадри, онези, които се стремят към ръководни позиции и предприемачи.

Програмата развива уменията, необходими за реагиране на динамичната бизнес среда чрез идентифициране, внедряване и управление на най-добрите бизнес практики през всички етапи на бизнес и професионалния жизнен цикъл.... [-]

Австралия North Wollongong Sydney
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски