1

Международният мини-MBA (онлайн)

Нека професор Стийн Хилдебранд Ви води през дисциплините по MBA
Професор Стийн Хилдебранд е вероятно най-известното име на Дания, когато става дума за мениджмънт. Следователно не е случайно, че го помолихме да разработим Aros Mini MBA .

Hildebrandt постави градивните елементи, избра основното съдържание и избра някои от най-компетентните инструктори. Заедно сме разработили амбициозен процес на обучение, който ви дава професионални и практически познания за управлението и гарантира личното ви развитие като лидер.

Какво представлява Mini MBA?
Мини-MBA е шанс за вас да разширите перспективата си като лидер, където ще бъдете запознати с класическите дисциплини по MBA.

Свързахме се с един от водещите мислители по мениджмънт, професор Стийн Хилдебранд. Защото, когато става дума за изискванията на MBA, той знае всичко. Той се е погрижил да включи традиционните принципи на MBA в нашия Mini MBA . Ето защо, с гордост можем да кажем, че Aros Mini MBA притежава професионално ниво, достоен за името на MBA.

Вие ще станете член на изключителния Aros Management Club
Като участник в Aros Mini MBA , Вие ще получите ексклузивно членство в Aros Management Club, където след Вашата Mini MBA програма ще бъдете редовно актуализирани по актуални въпроси и теми. В Клуб по управление на Aros ще получите безплатен достъп до лекции и майсторски класове с топ бизнес лидери и експерти. Ще получите покани за ексклузивни договорености за управление със съмишленици. И ще имате достатъчно възможности за работа в мрежа с останалите членове. Предлагаме също така Mini MBA в Германия (Германия) .

Вашите ползи от Aros Mini MBA

  1. Вие ще установите солидна практическа и теоретична основа за вашите лидерски умения, с които можете да продължите да се връщате и да се обръщате през цялата си кариера.
  2. Само с Aros Mini MBA ще присъствате на устния изпит и ще получите лична обратна връзка. Ще бъдете проверени от един от високо квалифицираните учители на програмата и от мениджъра на обучението на Aros Business Academy .
  3. Ние гарантираме, че ще бъдете непрекъснато актуализирани с най-новите знания в управлението. Поради членството ви в Aros Management Club ще получите безплатен достъп до лекции и майсторски класове с водещи бизнес лидери и експерти, след като програмата приключи.
Програма с обучение на:
  • Английски
  • датски
Aros Business Academy

Прегледайте още 1 курсове в Aros Business Academy »

Последна актуализация Март 11, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
1 - 6 
Задочно обучение
Price
2,200 USD

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"