Aros Mini MBA

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

1

Международният мини-MBA (онлайн)

Нека професор Стийн Хилдебранд Ви води през дисциплините по MBA
Професор Стийн Хилдебранд е вероятно най-известното име на Дания, когато става дума за мениджмънт. Следователно не е случайно, че го помолихме да разработим Aros Mini MBA .

Hildebrandt постави градивните елементи, избра основното съдържание и избра някои от най-компетентните инструктори. Заедно сме разработили амбициозен процес на обучение, който ви дава професионални и практически познания за управлението и гарантира личното ви развитие като лидер.

Какво представлява Mini MBA?
Мини-MBA е шанс за вас да разширите перспективата си като лидер, където ще бъдете запознати с класическите дисциплини по MBA.

Сдружихме се с един от водещите мислители в областта на мениджмънта, професор Стив Хилдебранд. Защото когато става въпрос за изискванията на MBA, той знае всичко. Той се погрижи да включи традиционните принципи на MBA в нашия Mini MBA . Затова можем с гордост да кажем, че Aros Mini MBA притежава професионално ниво, достойно за името MBA.

Ще станете член на изключителния клуб за управление на Aros
Като участник в Aros Mini MBA , ще получите изключително членство в Aros Management Club, където след вашата Mini MBA програма ще бъдете редовно актуализирани по актуални проблеми и теми. В Aros Management Club ще получите безплатен достъп до лекции и майсторски класове с топ бизнес лидери и експерти. Ще получите покани за ексклузивни договорености за управление със съмишленици. И ще имате достатъчно възможности за работа в мрежа с останалите членове. Ние също предлагаме Mini MBA в Германия (Deutschland) и в Швеция: Mini MBA Chefsutbildning . И в Гренландия: Kursus i Grønland .

Вашите ползи от Aros Mini MBA

  1. Вие ще установите солидна практическа и теоретична основа за вашите лидерски умения, с които можете да продължите да се връщате и да се обръщате през цялата си кариера.
  2. Само с Aros Mini MBA ще присъствате на устния изпит и ще получите лична обратна връзка. Ще бъдете проверени от един от високо квалифицираните учители на програмата и от мениджъра на обучението на Aros Business Academy .
  3. Ние гарантираме, че ще бъдете непрекъснато актуализирани с най-новите знания в управлението. Поради членството ви в Aros Management Club ще получите безплатен достъп до лекции и майсторски класове с водещи бизнес лидери и експерти, след като програмата приключи.
Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

AROS BUSINESS ACADEMY – Mini MBA’s and training We aim to put an end to mass-produced leadership educations and instead we design Mini MBA leadership educations, that create a noticeable change - for ... Научете повече

AROS BUSINESS ACADEMY – Mini MBA’s and training We aim to put an end to mass-produced leadership educations and instead we design Mini MBA leadership educations, that create a noticeable change - for you and for your workplace. Свиване