Прочетете официалното описание

The Университета на Вашингтон Bothell (UW Bothell) е четири години университетско и завършил колежа в североизточната част на King County, Една от трите кампуса на обществения Университета на Вашингтон. Кампусът е създадена през 1990 г. (която е една и съща година в Университета на Вашингтон Tacoma отвори). UW Bothell споделя един корпус с Cascadia College. UW Bothell е най-голямата клонова кампуса в държавата и най-бързо развиваща четиригодишен университета в щата Вашингтон.

UW Bothell се намира само на северозапад от кръстовището на Interstate 405 и държавна Route 522. Занятията се провеждат ден и вечер в продължение на пълни или задочни студенти. Програми се предлагат в бизнеса, образованието, медицински сестри, компютърни и интердисциплинарни изкуства и науки.

Академици UW Bothell момента предлага 40 бакалавърски и магистърска степен по шест училища: Бизнес, интердисциплинарни науките и изкуствата, науката, технологиите, инженерство и математика, образователни изследвания и медицински сестри и здравни проучвания.

Записване

UW Bothell е най-голямата клонова кампуса в държавата. Първокурсник приложения са се увеличили с 20% от 2010 г., докато молбите за трансфер са нараснали с 24%. Общият брой на главата на пълни и задочни студенти е 4172. Брой се е повишила значително през последните години.

UW Bothell започна приемането на първокурсниците през есента на 2006. Първият клас да завърши всички четири години в UW Bothell завършил през юни 2010.

Едно споразумение с град Bothell ограничава UW Bothell и Cascadia College записване. Срокът за записване в момента е 10,000 FTE студенти. Първоначално записване е ограничен до 3000 FTE студенти, докато входно е построена с директен достъп до държавна Route 522. The Washington Държавния департамент на транспорта приключи този проект през септември 2009 г..

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

University Of Washington Bothell

Програмите за UW Bothell MBA подчертават учене чрез опит, чрез взаимодействие с бизнес лидери и предприемачи. Корпоративни мениджъри споделят от реалния живот прозрения, ... [+]

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Програмите за UW Bothell MBA подчертават учене чрез опит, чрез взаимодействие с бизнес лидери и предприемачи. Корпоративни мениджъри споделят от реалния живот прозрения, треньор и наставник на нашите ученици да напредне в кариерата си. В резултат на взаимодействието вътре и извън клас, учениците имат възможност да гледат на света през призмата на лидера на бизнеса, се учат от опита на бизнеса и да се създаде практическа пътя към успеха.... [-]

Съединени Американски Щати Bothell
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски