Прочетете официалното описание

Добре дошли в Университета на Върмонт, Факултет по бизнес администрация. Ние подготвяме студенти да станат отговорни мениджъри в динамична, взаимосвързан и сложна устойчива световна икономика.

Нашите преподаватели изпъкват в образованието, научните изследвания и практики в съответните области и предлагат взискателни учебна програма, която се развива силни количествени и концептуални аналитични умения.

Училище по бизнес администрация UVM се възпитава отговорни мениджъри за успех в комплекс, глобално, множество заинтересовани страни и устойчиви среди. Нашите студенти и преподаватели са страстни за изграждане на по-добри организации и по-добро общество.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Годишна програма MBA

University of Vermont, School of Business Administration

Университетът на програма Vermont ново устойчиво предприемачество MBA (Semba) подготвя студентите да създадат печеливши и устойчиви бизнес възможности в един свят, в проц ... [+]

Едногодишна устойчиво предприемачество MBA

Вие съдържание само с "бизнес както обикновено", или сте човек, който се интересува от бизнеса, за да промени света? Университетът на програма Vermont ново устойчиво предприемачество MBA (Semba) подготвя студентите да създадат печеливши и устойчиви бизнес възможности в един свят, в процес на трансформация на климата. Търсим хора като вас - хора, не се задоволява да правя нещата по начина, по който винаги съм бил направено, разрушители, новатори и визионери предприемачи. Лидерите, които мислят по различен начин и да знаят, че има по-добър начин да се прави бизнес, и които са готови да се впуснат в бизнес образование, което ще ги подготви да живеят по различен начин, водят по различен начин и печалбата по различен начин. Нарекохме го Устойчиво MBA за предприемачество и, добре, това е различно - не е MBA както обикновено.... [-]

Съединени Американски Щати Burlington
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски