Прочетете официалното описание

Бъдете лидер. Изграждане продуктивни и състрадателни организации. Бъди сила за положителна промяна в света.

Университетът на Училище по мениджмънт San Francisco е в епицентъра на глобалната иновациите и може да ви помогне да развиете уменията да се отличат в днешния динамичен бизнес, правителствени и нестопански среди. Нашето международно признати преподаватели се ангажира да те учи какво трябва да успее, включително отличителните белези на йезуит образование - социална справедливост и глобално гражданство.

Защо USF Училището по мениджмънт?

Когато се присъедини към USF Училището по мениджмънт се присъедините университет ангажира да разработва състрадателни и продуктивни лидери.

Нашата мисия е да ви предизвикаме да Reimagine бизнес и управление, за да се създаде един по-хуманен и справедлив свят. Ние настояваме за високи академични постижения в служба на човечеството. Ние разшири разбирането си за днешния глобален пазар.

Ние се намираме в сърцето на San Francisco, Един от най-интензивните бизнес екосистеми в света, което ни позволява да даде на студентите с несравним достъп до високи технологии, биотехнологии, финанси, рисков капитал и предприемачески лидери. В допълнение към несравним реалния свят прилагане в цялата си образование в Училището по мениджмънт, нашият Студент към Факултет съотношение е 15: 1 в полза на високо-ангажирани и индивидуализирано обучение опит.

Ние събере студенти от целия свят, за да научите както на академичните основите на съвременното предприемачество и иновации, както и трудно спечелените бизнес опит и прозрения от предприемачи и бизнес професионалисти. Нашите възпитаници представляват 117 индустрии в 50 държави, 9 територии на САЩ и 97 страни по целия свят.

Открийте изключителни специализанти академични програми, преподаватели от най-висок калибър, както и студенти и възпитаници на общността, която активно променя света от тук. Ние сме AACSB акредитирана институция, най-висок стандарт на постижение проведе само с 5% от бизнес училища в света.

Животът в USF Училището по мениджмънт

Животът в USF е повече от седи в една класна стая. Студентите в Училището по мениджмънт ползват богатите образователни преживявания, които ги подготвят за днешния динамичен пазар, от консултантски проекти в реалния свят и глобални програми за потапяне на известни лектори и взаимодействия с един студент и възпитаници мрежа, която променя света.

Училище по мениджмънт Факултет

USF Училище на факултет на ръководството са ангажирани с изключителен преподаването и се управляват от двоен акцент върху академична взискателност и социална справедливост. Нашите преподаватели, лекари и учени предоставят на студентите с богатството на международен опит в проблеми и управленски практики. Тяхното изследване е предизвикана от интелектуалното любопитство и обогатен с вноски от академичните среди, както и държавни, нестопански и бизнес лидери от цял ​​свят.

Факултетът са посветени на иновативни изследвания и най-добри практики, създаване на учебна среда, характеризираща се с високо качество на стипендия, и осъзнавайки внимание на социалното въздействие на тяхната работа. Те служат нашата общност, нашия град и нашия свят чрез редакционни колегии, про боно консултации, съвети на директорите, както и чрез доставчици на обучение проекти включени в техните програми.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

University of San Francisco - School of Management

Изграждане на основните умения за водене на успешен и устойчив бизнес в най-големия предприемачески град в света и извън него. Лидерство Мениджмънтът MBA на пълен работен ... [+]

Изграждане на основните умения за водене на успешен и устойчив бизнес в най-големия предприемачески град в света и извън него.

Стажантската степен по магистърски програми на USF ви предлага персонализиран път към ръководството на бизнеса.Академично съдържание от световна класа и експерт, специализиран факултетДейности и събития, насочени към кариератаСътрудничество с обширни възпитаници на Bay Area School и корпоративни мрежиШест концентрации за програми за магистърски програми за редовни и непълен работен денБизнес анализпредприемачествоФинансиМеждународен бизнесмаркетингРазвитие на организацията... [-]
Съединени Американски Щати San Francisco
Август 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Задочни и вечерни MBA

University of San Francisco - School of Management

Магистърската диплома по магистърска степен е предназначена да трансформира вашата кариера, докато работите - предоставяйки ключови умения и нови перспективи, които ведна ... [+]

Животът ви е уникален. Университетът в Сан Франциско, част от MBA е гъвкав, защото трябва да бъде.

Магистърската диплома по магистърска степен е предназначена да трансформира вашата кариера, докато работите - предоставяйки ключови умения и нови перспективи, които веднага ще поставите обратно в офиса.

Удобното местоположение на улица 101 Howard Street в центъра на Сан Франциско е само на няколко крачки от BART, Caltrain и Transbay Transit Center. Вашият MBA никога не е бил по-близо. ... [-]

Съединени Американски Щати San Francisco
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Address
Barcelona, Catalonia, Испания
Телефон
false
Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Тайван
Address
San Jose, California, Съединени Американски Щати
Телефон
false
USF School of Management Downtown Campus
Address
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 415-422-2221