Прочетете официалното описание

Бъдете лидер. Изграждане продуктивни и състрадателни организации. Бъди сила за положителна промяна в света.

Университетът на Училище по мениджмънт San Francisco е в епицентъра на глобалната иновациите и може да ви помогне да развиете уменията да се отличат в днешния динамичен бизнес, правителствени и нестопански среди. Нашето международно признати преподаватели се ангажира да те учи какво трябва да успее, включително отличителните белези на йезуит образование - социална справедливост и глобално гражданство.

Защо USF Училището по мениджмънт?

Когато се присъедини към USF Училището по мениджмънт се присъедините университет ангажира да разработва състрадателни и продуктивни лидери.

Нашата мисия е да ви предизвикаме да Reimagine бизнес и управление, за да се създаде един по-хуманен и справедлив свят. Ние настояваме за високи академични постижения в служба на човечеството. Ние разшири разбирането си за днешния глобален пазар.

Ние се намираме в сърцето на San Francisco, Един от най-интензивните бизнес екосистеми в света, което ни позволява да даде на студентите с несравним достъп до високи технологии, биотехнологии, финанси, рисков капитал и предприемачески лидери. В допълнение към несравним реалния свят прилагане в цялата си образование в Училището по мениджмънт, нашият Студент към Факултет съотношение е 15: 1 в полза на високо-ангажирани и индивидуализирано обучение опит.

Ние събере студенти от целия свят, за да научите както на академичните основите на съвременното предприемачество и иновации, както и трудно спечелените бизнес опит и прозрения от предприемачи и бизнес професионалисти. Нашите възпитаници представляват 117 индустрии в 50 държави, 9 територии на САЩ и 97 страни по целия свят.

Открийте изключителни специализанти академични програми, преподаватели от най-висок калибър, както и студенти и възпитаници на общността, която активно променя света от тук. Ние сме AACSB акредитирана институция, най-висок стандарт на постижение проведе само с 5% от бизнес училища в света.

Животът в USF Училището по мениджмънт

Животът в USF е повече от седи в една класна стая. Студентите в Училището по мениджмънт ползват богатите образователни преживявания, които ги подготвят за днешния динамичен пазар, от консултантски проекти в реалния свят и глобални програми за потапяне на известни лектори и взаимодействия с един студент и възпитаници мрежа, която променя света.

Училище по мениджмънт Факултет

USF Училище на факултет на ръководството са ангажирани с изключителен преподаването и се управляват от двоен акцент върху академична взискателност и социална справедливост. Нашите преподаватели, лекари и учени предоставят на студентите с богатството на международен опит в проблеми и управленски практики. Тяхното изследване е предизвикана от интелектуалното любопитство и обогатен с вноски от академичните среди, както и държавни, нестопански и бизнес лидери от цял ​​свят.

Факултетът са посветени на иновативни изследвания и най-добри практики, създаване на учебна среда, характеризираща се с високо качество на стипендия, и осъзнавайки внимание на социалното въздействие на тяхната работа. Те служат нашата общност, нашия град и нашия свят чрез редакционни колегии, про боно консултации, съвети на директорите, както и чрез доставчици на обучение проекти включени в техните програми.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

University of San Francisco - School of Management

Изграждане на основните умения за водене на успешен и устойчив бизнес в най-големия предприемачески град в света и извън него. Лидерство Мениджмънтът MBA на пълен работен ... [+]

Изграждане на основните умения за водене на успешен и устойчив бизнес в най-големия предприемачески град в света и извън него.

Стажантската степен по магистърски програми на USF ви предлага персонализиран път към ръководството на бизнеса.Академично съдържание от световна класа и експерт, специализиран факултетДейности и събития, насочени към кариератаСътрудничество с обширни възпитаници на Bay Area School и корпоративни мрежиШест концентрации за програми за магистърски програми за редовни и непълен работен денБизнес анализпредприемачествоФинансиМеждународен бизнесмаркетингРазвитие на организацията... [-]
Съединени Американски Щати Сан Франциско
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Задочни и вечерни MBA

University of San Francisco - School of Management

Магистърската диплома по магистърска степен е предназначена да трансформира вашата кариера, докато работите - предоставяйки ключови умения и нови перспективи, които ведна ... [+]

Животът ви е уникален. Университетът в Сан Франциско, част от MBA е гъвкав, защото трябва да бъде.

Магистърската диплома по магистърска степен е предназначена да трансформира вашата кариера, докато работите - предоставяйки ключови умения и нови перспективи, които веднага ще поставите обратно в офиса.

Удобното местоположение на улица 101 Howard Street в центъра на Сан Франциско е само на няколко крачки от BART, Caltrain и Transbay Transit Center. Вашият MBA никога не е бил по-близо. ... [-]

Съединени Американски Щати Сан Франциско
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

USF School of Management Downtown Campus
Address
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 415-422-2221
Address
Барселона, Каталония, Испания
Телефон
false
Address
Сан Хосе, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
false
Address
Fu Jen Catholic University
Тайпе, Тайван