Прочетете официалното описание

Ангажиран за високи постижения, TSU е последователно изброени в САЩ News & World Report в "Пътеводител за Америка Best колежи" за повече от десетина години.

Основана през 1912 г.

Основана през 1912 г., Tennessee State University (ТСУ) е цялостна, градски, смесено, институция на земята безвъзмездна помощ. Нашата Nashville дом предлага две места-на 500-акровата Основният корпус е сгушен в красив жилищен квартал по протежение на река Cumberland, а центъра на Avon Williams кампуса седи в близост до центъра на бизнеса и правителството област Нешвил.

Нашата история Колегията на Business е уникално готова в сърцето на центъра на Нешвил като силен, здрав, и разширяване на образователната, предприемачеството и изследвания на двигателя, положително влияе на предприемачески и икономически гоблена от Нашвил, щата Тенеси, и в света. Чрез иновативната преподаването, изследванията фокусирани върху съвременните бизнес концепции и култура закотвени с ангажимент за обслужване и учене през целия живот, на около 900 студенти и докторанти на Колежа са получени чрез специален и културно многообразие на факултета за глобалния икономически успех.

The ТСУ колеж по бизнес Story

Първият бизнес училището в Нешвил, за да спечелиш двойна акредитация от най-престижния тялото акредитиращ за бизнес училища в света, Асоциацията на Адванс Collegiate училища по бизнес (AACSB International) Избран от Nashville Списание Scene през 2012 г. като един от топ 3 MBA Програми в Нешвил. The ТСУ MBA предлага концентрации в:

счетоводство Управление на информационни системи финанси управление на веригата за доставки

Международно признат преподаватели, притежаващи всички докторски степени, публикувани над 400 научни произведения в рамките на последните 5 години.

Нова съвместна MBA програма с Tianjin Политехническия университет в Китай.

Редактира Кандидат, публикува, международна научна публикация, The вестник на развиващите се райони.

Колежът има Трейдинг Room състоянието на техниката Financial.

Бакалавър по бизнес администрация степен по:

счетоводство бизнес администрация бизнес информационни системи Икономика и финанси

New бакалавърски Концентрациите в: хотелиерски мениджмънт, Международен бизнес Глобалната признати Supply Chain Management бакалавърски и магистърски програми Две отличават надарени Столове за постижения в областта на счетоводството и банкови & Финансови услуги.

Колежът има силна подкрепа корпоративни и бизнес лидерство чрез нашите 5 дъски от съветници.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Годишна програма MBA

Tennessee State University

Учебният план ТСУ MBA е широко базиран образованието за управление, която ви дава знания и умения, за да поеме ръководни длъжности в държавни и частни фирми. ... [+]

The Цу MBA учебна програма е широко базиран образованието за управление, която ви дава знания и умения, за да поеме ръководни длъжности в държавни и частни фирми. Програмата е акредитирана от AACSB международна. Занятията се провеждат през нощта, така че щатни служители призовават още да се присъединят към програмата.

Програмата MBA състои от 12 курса за 36 часа кредити. Програмата MBA се предлага в два варианта за доставка:... [-]

Съединени Американски Щати Нешвил
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски