Tennessee State University

Представление

Прочетете официалното описание

Ангажиран за високи постижения, TSU е последователно изброени в САЩ News & World Report в "Пътеводител за Америка Best колежи" за повече от десетина години.

Основана през 1912 г.

Основана през 1912 г., Tennessee State University (ТСУ) е цялостна, градски, смесено, институция на земята безвъзмездна помощ. Нашата Nashville дом предлага две места-на 500-акровата Основният корпус е сгушен в красив жилищен квартал по протежение на река Cumberland, а центъра на Avon Williams кампуса седи в близост до центъра на бизнеса и правителството област Нешвил.

Нашата история Колегията на Business е уникално готова в сърцето на центъра на Нешвил като силен, здрав, и разширяване на образователната, предприемачеството и изследвания на двигателя, положително влияе на предприемачески и икономически гоблена от Нашвил, щата Тенеси, и в света. Чрез иновативната преподаването, изследванията фокусирани върху съвременните бизнес концепции и култура закотвени с ангажимент за обслужване и учене през целия живот, на около 900 студенти и докторанти на Колежа са получени чрез специален и културно многообразие на факултета за глобалния икономически успех.

The ТСУ колеж по бизнес Story

Първият бизнес училището в Нешвил, за да спечелиш двойна акредитация от най-престижния тялото акредитиращ за бизнес училища в света, Асоциацията на Адванс Collegiate училища по бизнес (AACSB International) Избран от Nashville Списание Scene през 2012 г. като един от топ 3 MBA Програми в Нешвил. The ТСУ MBA предлага концентрации в:

счетоводство Управление на информационни системи финанси управление на веригата за доставки

Международно признат преподаватели, притежаващи всички докторски степени, публикувани над 400 научни произведения в рамките на последните 5 години.

Нова съвместна MBA програма с Tianjin Политехническия университет в Китай.

Редактира Кандидат, публикува, международна научна публикация, The вестник на развиващите се райони.

Колежът има Трейдинг Room състоянието на техниката Financial.

Бакалавър по бизнес администрация степен по:

счетоводство бизнес администрация бизнес информационни системи Икономика и финанси

New бакалавърски Концентрациите в: хотелиерски мениджмънт, Международен бизнес Глобалната признати Supply Chain Management бакалавърски и магистърски програми Две отличават надарени Столове за постижения в областта на счетоводството и банкови & Финансови услуги.

Колежът има силна подкрепа корпоративни и бизнес лидерство чрез нашите 5 дъски от съветници.

Места

Нешвил

Address
Tennessee State University
3500 John A Merritt Blvd

Нешвил, Тенеси, Съединени Американски Щати

Програми