Syracuse University - Whitman School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Университетското училище по мениджмънт "Мартин Дж. Уитман" в Сиракузе съчетава ресурсите на един голям университет с малки размери и изключително индивидуализирано внимание, за да предложи на студентите най-доброто възможно учене. Учениците учат под ръководството на изключителни преподаватели, високо ценени като световни учени и изследователи. Разнообразна съвместна общност, както онлайн, така и в университета, Уитман предоставя на студентите образование, което ги подготвя да станат лидери в днешната глобална бизнес среда.

Училището Уитман предлага програми за студенти, магистърска степен, магистърска степен, докторска степен, изпълнително образование и защита, както и възможности за развитие на студенти, включително програмата Goodman IMPRESS и фонд Orange Value Fund, управляван от студенти от 4 милиона долара.

Студентите могат да учат в счетоводството, предприемачеството, финансите, управлението, маркетинга, недвижимите имоти, управлението на дребно и управлението на веригата за доставки. В рамките на първата си година студентите започват курсове по бизнес, като им позволяват да завършат повече от един магистър. Двустепенни програми се предлагат също и в Колеж по изкуствата и науките в Сиракузи университет, Училище за обществени комуникации в SI Newhouse, Колеж по право и iSchool.

За тези, които се интересуват от разширяване на образованието си, Уитман осигурява редовно обучение по математика, магистърска степен и докторска степен. програми. Пълно време MBA и MS студенти могат да избират от пет степен фокуси, включително бизнес анализ. Докторатът в Униман училище предлага на студентите гъвкавостта да адаптират своята изследователска програма и избора на шест области на обучение. В допълнение към програми за пълен работен ден, Whitman предоставя най-добрите онлайн програми. Студентите, които се интересуват от онлайн програми, могат да избират следните възможности: MBA, MSA и MSBA

За днешните лидери, които трябва да се справят с непрекъснато променящия се бизнес свят, Whitman предлага програми за обучение на изпълнители. Участниците могат да получават сертификати, включително Six Sigma, или да получат помощ при управлението на проекти. Изпълнителното образование на Уитман

С повече от 1900 завършили военни и цивилни служители програмата за отбрана на Whitman е посветена на осигуряването на бъдещи контролери и ресурсни мениджъри с концептуалните перспективни инструменти, необходими за превъзходство в правителствените области. Програмата за отбрана осигурява курсове по военни и контролни курсове, както и курс за висши ръководители на ресурси и финансов мениджмънт 101 курс.

Тези програми, заедно с преподаватели, персонал, над 4 000 студенти и мрежа от възпитаници, почти 30 000 Whitman градуса, са основата на Whitman School.

Места

Сиракуза

Address
University Avenue,721
13244 Сиракуза, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Програми