Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

За Smeal

Penn State Smeal College of Business е жива интелектуална общност, предлагаща високо класирани бакалавърски, образователни, докторски и изпълнителни образователни възможности на повече от 6 000 студенти от цялата страна и по света. След въвеждането ни през 1953 г., ние сме подготвили повече от 75 000 студенти за професионален успех, като всяка година се добавя към огромната мрежа на Пенсил Статс. Ние сме предпочитана дестинация за водещи световни организации, търсещи талант, които ще имат положителна разлика. Чрез нашия водещ факултет и мрежа от изследователски центрове и институти ние сме източник на знания, които влияят на утрешните бизнес практики. Ние изграждаме връзки, създаваме възможности и произвеждаме резултати.

Penn State Values

В Пен-членка, набор от основни ценности ръководи поведението и ежедневните действия на членовете на общността. Тези стойности включват:

 • Интегритет: Ние действаме с почтеност и коректност в съответствие с най-високите академични, професионални и етични стандарти.
 • Уважение: Уважаваме и почитаме достойнството на всеки човек, прегръщаме граждански дискурс и насърчаваме разнообразна и приобщаваща общност.
 • Отговорност: Ние действаме отговорно и ние сме отговорни за нашите решения, действия и последствия.
 • Откриване: Търсим и създаваме нови знания и разбиране и насърчаваме творчеството и иновациите в полза на нашите общности, общество и околна среда.
 • Превъзходство: Ние се стремим към върхови постижения във всички наши начинания като личности, институция и лидер във висшето образование.
 • Общност: Работим заедно за подобряване на нашия университет, общностите, на които работим, и на света.

Смелови стратегически приоритети

Като продължение на основните ценности на университета, Smeal се ангажира с набор от стратегически приоритети, които се стремим да поддържаме във всичко, което правим като колежа. Те включват:

 • Извънредно образование: Чрез портфолио от програми за степен и без степен Smeal се ангажира да активира студентите с критичните знания, възможности и перспективи, които пазарът изисква.
 • Научни изследвания с въздействие: членовете на факултета Smeal са плодотворни изследователи и се нареждат сред най-добрите в света. Мрежата от центрове и институти на Колежа насърчава обмена на знания и се занимава с предизвикателствата пред бизнеса.
 • Неприкосновеност: Смел се ангажира с кодекс за почести и се стреми да култивира етично лидерство, като оспорва членовете на общността да се стремят към величие чрез справедливи и етични средства.
 • Подобряване на разнообразието: стратегически насочено към възприемане на уникални идеи и укрепване на връзките, Smeal непрекъснато изгражда култура, която приветства, празнува и насърчава разнообразието.
 • Устойчивост: Smeal е лидер сред академичните звена в Penn State в разработването на своя подход към устойчивостта, от операции до образование и научни изследвания.
Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

Консултантската концентрация на Penn State Smeal изгражда експертен опит в организационната оценка и проектиране, разработване и внедряване на стратегии, развитие на орга ... [+]

-

Консултантската концентрация на Penn State Smeal изгражда експертен опит в организационната оценка и проектиране, разработване и внедряване на стратегии, развитие на организационни лидерски умения и управление на ангажименти по проекти и клиенти.

Консултантски курсове Инжектиране на Консултативен Концентрат: Въведение в консултантските процеси, диагностиката и дизайна, както и управлението на ангажираността на клиентите. Изпълнение на стратегията и организационни промени: Оценяване на различията между текущата организация и необходимостта от прилагане на нови стратегии или извършване на промени; Идентифициране на процесите за запълване на празнината. Комплексни преговори: Разработване на концепции и стратегии за анализ и провеждане на многопартийни преговори. Стратегия за растеж и иновации: Да се ​​идентифицират възможностите за растеж и рентабилност чрез технологични и организационни иновации и пазари независимо или със стратегически партньори. Консултантски факултет ... [-]
Съединени Американски Щати State College
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Smeal College of Business, Penn State

Финансовата концентрация на Penn State Smeal включва набор от курсове, предназначени за изграждане на експертни познания във финансовия анализ и планиране, управление на ... [+]

-

Финансовата концентрация на Penn State Smeal включва набор от курсове, предназначени за изграждане на експертни познания във финансовия анализ и планиране, управление на финансови активи, включително банки и други институции и финансово управление на корпорации и други предприятия.

Основни акценти на курса за финансиране Финансово инженерство и корпоративна стратегия: Изследване и прилагане на стратегии за деривати, финансови иновации и съвременни финансови техники за повторно планиране на рисковата експозиция и подобряване на стратегическите възможности. Модерен управление на портфейла - теория и практика: Теоретични основи и инструменти, необходими за структуриране, управление и мониторинг на изпълнението на инвестиционния портфейл. Global Finance: Анализира международните финансови проблеми на бизнеса, влиянието на развиващите се международни платежни системи върху бизнеса, финансовото управление в съвременното мултинационално предприятие. Финансов факултет ... [-]
Съединени Американски Щати State College
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Smeal College of Business, Penn State

Маркетинговата концентрация на Penn State Smeal включва набор от курсове, предназначени да подобрят познанията ви за потребителското поведение, развитието на марката и ра ... [+]

-

Маркетинговата концентрация на Penn State Smeal включва набор от курсове, предназначени да подобрят познанията ви за потребителското поведение, развитието на марката и равнопоставеността, рамки за стратегическо управление и комуникации, както и технологии, които подобряват маркетинговите функции и процеси.

Маркетинг курс Акценти Ново развитие и управление на продукти: Идентифицирайте бизнес възможностите, разберете потенциалните нужди на клиентите и разработете нов продукт от концепцията до виртуалния прототип. Поведение на потребителите: Спечелете знания по теории и понятия от психологията, социологията, икономиката и други дисциплини, които са полезни в разбирането и маркетинга за потребителите. Управление на марката: Проучете и разберете процеса на изграждане, проектиране, измерване и поддържане на марката. Акценти от маркетинговия факу ... [-]
Съединени Американски Щати State College
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Smeal College of Business, Penn State

Управлението на веригата за управление на веригата за доставки в Penn State Smeal включва набор от курсове, предназначени за изграждане на опит в области като снабдяване, ... [+]

Penn State Smeal MBA - Управление на веригата за доставки

Управлението на веригата за управление на веригата за доставки в Penn State Smeal включва набор от курсове, предназначени за изграждане на опит в области като снабдяване, доставка, конверсия и управление на логистиката и сътрудничество с партньори от канала.

Поддръжка на веригата за управление на веригата за доставки Стратегически обществени поръчки: Разглежда използването на стратегиите за доставка, електронните обществени поръчки, сегментацията на доставките, сътрудничеството и управлението на взаимоотношенията и глобалните обществени поръчки за разработване и изпълнение на стратегии за снабдяване. Курсът поставя специален акцент върху стратегическото планиране и използването на информационните технологии. Стратегия за производство: фокусира се върху разбирането на връзките между производствените решения, рекламните места и решенията за местоположението на многостепенните вериги за доставки, фокусирани върху клиентите. Разглежда как стратегическите решения, като например информационните технологии, местоположението на съоръженията и масовото персонализиране, се отнасят до решения за планиране, като прогнозиране и обобщено планиране, за да се подкрепят синхронизирани вериги за доставки. Постигане на търсенето: Разработва разбиране за стратегическата рамка, управленските въпроси и най-добрите практики, свързани с планирането и изпълнението на процеса на изпълнение на търсенето. Специално внимание се обръща на способностите, взаимоотношенията и лостовете, които са необходими за ефективно, гъвкаво и ефективно изпълнение на търсенето. Факултет за управление на веригата за доставки ... [-]
Съединени Американски Щати State College
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US