Seattle Pacific University School of Health Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

От 1936 г. Училището по здравни науки на SPU отвори нови врати и създаде нови вълнуващи пътеки за кариера, включително възможности за клинични грижи, специални практики, физически упражнения, здраве и фитнес, образование, академични среди и ангажиране с различни клинични групи.

КОИ СМЕ НИЕ

SPU е признат в целия регион за превъзходно качество както на своите медицински сестри, така и на своите програми за здраве и човешка ефективност, както и за компетентността и характера на своите възпитаници. Възпитаниците на СПУ ежедневно използват своите знания, умения и грижи, за да направят дълбока промяна в живота на хиляди хора, като ангажират общностите си и правят разлика през 21-ви век.

В SPU ще намерите преподаватели, които се ангажират да ви подготвят за успех в професионалната общност. Това означава, че личното, индивидуално внимание ще бъде значителна част от вашия академичен опит. Нещо повече, преподавателите от SPU внасят реалния опит във вашата програма, правейки курсовата работа стимулираща и клинично значима.

НАШАТА МИСИЯ

Въз основа на нашата ангажираност с християнските ценности, ние се стремим да си партнираме с общността, за да развием възпитаници, които се занимават с културата, променят света и:

Обслужвайте всички хора с най-високо ниво на професионална грижа

Демонстрирайте компетентност в разнообразна и променяща се среда

Действайте с мъдрост, характер и грижа

Демонстрирайте лидерство във всички аспекти на кариерата си

Насърчаване на оптимално здраве на тялото, ума и духа

НАШИТЕ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

  • превъзходство
  • отношение
  • разнообразие
  • Разследване
  • Грижовно присъствие

Места

Сиатъл

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Сиатъл, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: