Прочетете официалното описание

Защо държавата Савана?

 • Основана: 1890 г.
 • Общо записване: около 4,900
 • Акредитации: Южна асоциация на колежи и училища
 • Академични програми: 30 специалности и степени за бакалаври; 6 завършил
 • Факултет: 145
 • Финансова помощ: Повече от 90% от студентите от Савана държавно получава някаква форма на стипендия или финансова помощ.
 • Дейности: Повече от 75 клуба, организации, студентски публикации, почести, клубове, братства и вътрешномурални спортове.
 • Атлетика: Държавата Савана е член на Академията на Американската академия на науките
  • Мъже - футбол, баскетбол, бейзбол, писта и поле,
  • Жени - Баскетбол, Софтбол, Тенис, Крос, Път и поле, Волейбол
  • Маскет: Тигър

В продължение на 128 години Savannah State University е важна част от висшето образование. Като най-старата публична HBCU в Грузия и най-старата институция за висше образование в историческия град Савана, SSU служи на тази общност с отличия, като същевременно задоволява образователните нужди на все по-разнообразно студентско население.

Калипът с площ от 201 акра е най-живописният в щата Джорджия. Почистените от мъх дъбови дървета, екстензивното блато и историческата архитектура създават блестяща, но спокойна атмосфера. Под красотата и великолепието се намира жизненият жилищен квартал, избухващ в шевовете, с вим и жизненост на качествения колективен живот: подходящи академични специалности, ангажиращи лекции, авангардни научни изследвания, качествено ангажиране на студентите с преподаватели и грижовна среда. Аз ви каня да станете част от семейството на SSU. Моля, продължете да изследвате Savannah State University в Savannah State University - както в мрежата, така и лично - и споделяйте вълнението си.

Мисия

Savannah State University , най-старият исторически чернокожов университет в щата Грузия, развива продуктивни членове на глобалното общество чрез висококачествени инструкции, стипендии, изследвания, услуги и участие на общността. Университетът насърчава ангажираното обучение и личностното израстване в среда, ориентирана към учениците, която отпразнува афро-американското наследство, докато се грижи за разнообразен студентски орган. Savannah State University предлага бакалавърски и бакалавърски програми, включващи национално акредитирани програми в либералните изкуства, науките и професиите.

зрение

Savannah State University ще се превърне в избор на институция в нашия регион, където учениците ще увеличат своя потенциал в среда, която подхранва социалното и интелектуалното разнообразие. Университетът ще създаде ефективна, насочена към студентите култура, отговаряща на нуждите на заинтересованите страни, подкрепяща идеалите и етичните версии и лоялна към богатото наследство и наследство.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Savannah State University

Програмите за колеж по бизнес администрация в Savannah State University в Savannah State University са акредитирани от AACSB International, която е най-престижната и стро ... [+]

Програмите за колеж по бизнес администрация в Savannah State University в Savannah State University са акредитирани от AACSB International, която е най-престижната и строга акредитираща организация в света. По-малко от пет (5) процента от бизнес училищата в целия свят са постигнали тази акредитация. Акредитацията на AACSB отразява академичните постижения и ангажимента за непрекъснато усъвършенстване. Колежът по бизнес администрация в Savannah State University е посветен на предоставянето на качествени предучилищни и дипломирани бизнес програми на разнообразна студентска популация. Чрез иновативни инструкции, наставничество, приложни изследвания и участие на общността Колежът развива висшисти, които добавят стойност към публичния и частния сектор.... [-]

Съединени Американски Щати савана
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски