Southern States University

Представление

Прочетете официалното описание

Южна членки университет (ССУ) се превръща в лидер в изпълнителната бизнес образование, като предоставя на своите студенти с уменията, необходими за управление на малък бизнес или напредване в висши ръководни длъжности в една голяма компания. Дали вашия интерес е в бизнеса на технологии, здравеопазване, държавно управление, търговия на дребно или без печалба, ССУ ще ви научи на умения, необходими за постигане на успех в днешния конкурентен пазар.

SSU има кампуси в някои от най-красивите места в Съединените щати - от световна класа South Coast Plaza до плажовете на Тихия океан със своите спиращи дъха залези. Нашата кампус в областта Newport Beach на Orange County (на "OC") се намира в близост премиер за хранене, търговски и развлекателни дестинации в Южна Калифорния. Дисниленд, Universal Studios, Холивуд и други основни забележителности са само на кратко разстояние с кола.

През 2010 г. Южна членки университет получи национална акредитация от акредитация съвет за независимите колежи и училища (ACICS). Нашата акредитация позволява SSU да предложи на всички специалности (BBA и MBA) и Intensive English програмата на всички ССУ места - Fashion Valley, Newport Beach и La Jolla.

Южна членки университет също е лицензиран да оперира от Бюрото Калифорния за Private след средното образование (BPPE).

Места

Нюпорт Бийч

Address
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Нюпорт Бийч, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сан Диего

Address
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сан Диего

Address
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия