Прочетете официалното описание

Южна членки университет (ССУ) се превръща в лидер в изпълнителната бизнес образование, като предоставя на своите студенти с уменията, необходими за управление на малък бизнес или напредване в висши ръководни длъжности в една голяма компания. Дали вашия интерес е в бизнеса на технологии, здравеопазване, държавно управление, търговия на дребно или без печалба, ССУ ще ви научи на умения, необходими за постигане на успех в днешния конкурентен пазар.

SSU има кампуси в някои от най-красивите места в Съединените щати - от световна класа South Coast Plaza до плажовете на Тихия океан със своите спиращи дъха залези. Нашата кампус в областта Newport Beach на Orange County (на "OC") се намира в близост премиер за хранене, търговски и развлекателни дестинации в Южна Калифорния. Дисниленд, Universal Studios, Холивуд и други основни забележителности са само на кратко разстояние с кола.

През 2010 г. Южна членки университет получи национална акредитация от акредитация съвет за независимите колежи и училища (ACICS). Нашата акредитация позволява SSU да предложи на всички специалности (BBA и MBA) и Intensive English програмата на всички ССУ места - Fashion Valley, Newport Beach и La Jolla.

Южна членки университет също е лицензиран да оперира от Бюрото Калифорния за Private след средното образование (BPPE).

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Southern States University

Магистър по бизнес администрация Южна членки университет е двугодишна програма, проектиран да подпомогне подготовката на учениците за справяне с един свят на бизнеса и ин ... [+]

Магистър по бизнес администрация Южна членки университет е двугодишна програма, проектиран да подпомогне подготовката на учениците за справяне с един свят на бизнеса и индустрията, която непрекъснато се променя и развива. Със своя акцент върху осигуряването на солидна академична и теоретична Фондация на бизнеса в съчетание с модерни управленски умения, програмата е структурирана да осигури на своите студенти да придобият по-задълбочено разбиране на структурата на световната икономика, както и умения за вземане на решения на практически бизнес изисква да се справят с все по-нарастващата сложност на бизнес дейности в тази глобална икономика. В допълнение към своя образователен акцент върху глобализацията и международния бизнес знания и умения, ССУ е в уникалната позиция да предложи програма за MBA, която обединява кандидатки от страни по целия свят, за да учат в дух на сътрудничество дух. При разглеждане на стегнати графици и отговорности на учениците, MBA курсове ССУ са предлагани на делничните дни вечер и събота сутрин и следобед.... [-]

Съединени Американски Щати Нюпорт Бийч Сан Диего
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски