Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Изграждането на една традиция за високи постижения

В продължение на почти 60 години, Колежа по бизнес администрация в Сан Диего държавен университет се утвърди като лидер и иноватор в областта на бизнес образование. С впечатляващ списък от възпитаници, широко уважавани преподаватели и новаторска учебна програма, колежа продължава да обучава талантливи лидери, които са оборудвани с теоретични знания и реалния свят опит.

Колежът по бизнес администрация е класирана в най-новите проучвания US News & World Report, като един от десетте най-добрите бизнес училища в Калифорния и сред 50-те най-добри публични бизнес училища в Съединените щати.

SDSU има само програмата MBA в района на Сан Диего, който се нарежда сред най-добрите в страната от Forbes, US News & World Report, и Bloomberg Businessweek. Това е и единствената държавна подкрепена MBA програма в Южна Калифорния, който се нарежда сред най-добрите в страната от военните Times. (Rankings & висока оценка) Чрез поредица от консултативни съвети, програми за наставничество и образователни центрове, на колежа е разработила дългогодишни връзки с бизнес общността, предоставяйки ни с реалния свят поглед върху уменията и образованието, необходими за нашите възпитаници да се превърне в ценен в рамките на глобалния пазар. По-долу е списък на някои от най-иновативните средства и програми, предлагани на SDSU студенти:

С много студенти, изразяващи талант за предприемачеството, на национално признати предприемачество Центъра Лавин и новото попълнение на непълнолетния на предприемачеството предлага на всички студенти, независимо от основен осигурява студенти образователната фондация те трябва да се изгради един успешен предприятието.
Като един от първите по рода си на Западния бряг, лаборатория на Wells Fargo Финансови пазари предлага бизнес студенти и преподаватели с инструменти за научни изследвания, обработване и анализиране на икономическите и финансовите данни в реално време.
професионален продажби и управление на продажбите специализация е разработен с 3M Company, в отговор на нарастващото търсене в световен мащаб за завършилите колеж с продажби и умения за управление. SDSU е един от само два университета в щата Калифорния, за да предложи програма за продажби специализация на студенти.

Тези ресурси и програми представляват само малка част от богатите приноси на разположение на студентите SDSU му.

Нашата отличната научноизследователска дейност, всепризнатата преподаватели и всеотдайност към развиващите класове и курсови работи, предназначени да отговорят на предизвикателствата на днешния бизнес среда място Колеж по бизнес администрация SDSU сред елитните бизнес училища от цял ​​свят.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

San Diego State University

Класация # 4 в световен мащаб - SDSU MBA в спортния мениджмънт подготвя студентите да посрещнат предизвикателствата и изискванията на кариерата в спорта. Начална дата на ... [+]

ИЗБРАНИ КАТО ЕДИН ОТ ТОП 5 НАЙ-ДОБЪР МАСТЕРСКИ СТЕПЕНИ В СПОРТНОТО УПРАВЛЕНИЕ В СВЕТА ПО СПОРТНО БИЗНЕС СТАНДАРТ 2017

Държавен университет в Сан Диего Силни активи При избора на подходяща дипломирана програма за изучаване на спортния бизнес има редица фактори, които трябва да се имат предвид. По-долу са основните причини, поради които вярваме, че SDSU Sports MBA е идеалното място за провеждане на MBA, насочена към спорта. Ние вярваме, че нашата последна класация # 4 в световен мащаб в Sports Business International, водеща класация за програми за следдипломна спортна дейност, отразява работата, която ние и нашите възпитаници сме вложили, за да превърнем този избор в най-добър избор за амбициозни студенти. Освен това, Fowler College of Business се класира в ТОП 50 американски държавни бизнес училища. ... [-]

Съединени Американски Щати Сан Диего
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program