Rady School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия

В Rady School of Management в Калифорнийския университет в Сан Диего се развива етични и предприемачески лидери, които да имат положителен ефект в света чрез иновации, сътрудничество и знания.

Нашите ценности

Нашата култура за сътрудничество се основава на петте основни ценности на иновациите, въздействието, сътрудничеството, почтеността и поемането на риск.

Нашето бъдеще

За нашите 14 години нашите студенти и възпитаници са разработили над 150 компании, за да се възползват от другите и да повлияят на иновационната икономика в нашия регион, държава, страна и света. Ще продължим да набираме висши преподаватели, ще привличаме водещи учени студенти и ще създаваме климат за иновативни бизнес и научноизследователски сътрудничество.

Rady предлага програма за MBA на пълен работен ден, две програми за FlexMBA за работещи професионалисти, програма за магистър на финансите , на пълен работен ден и FlexWeekend (от 2021 г.) магистър по бизнес анализи , магистър по професионално счетоводство , доктор на науките. програма , както и курсове за бакалавърско и изпълнително образование. Родовата линия на UC San Diego включва 16 Нобелови лауреати (бивш и настоящ преподавател) и осем получатели на награда на MacArthur Foundation. Училището Ради е в основата на това изследване, развитие и иновации - то е в основата на учебната ни програма и на нашия академичен модел.

Глобална институция

Rady School of Management на Rady School of Management в UC San Diego е професионално училище в рамките на една от най-класираните институции в САЩ за висше образование и изследвания. Създадена през 2003 г. и акредитирана от AACSB International (Асоциацията за напредък на колегиалните училища за бизнес) през 2011 г., училището Ради е единственото ново бизнес училище, създадено в американския доклад за новини и свят в САЩ, 10 от най-класираните публични изследователски университети през последните 30 години и е един от най-младите в нацията, постигнали признание AACSB.

UC San Diego е признат за един от най-добрите университети в света и има щастието да даде културно разнообразен, международен студентски орган. Ради училището обхваща културното включване като съществено значение за тъканта на училището. Разнообразието е от основно значение за креативността, иновациите, прозрението и особено за разбирането, всички те допринасят за мозайката, която прави нашето училище Ради толкова необикновено.

Училището Ради се ангажира да привлича, посреща и ангажира цялото местно и международно население. Общността в Сан Диего печели от интелектуална стимулация, културно обогатяване, социална обвързаност и глобално разбиране на разнообразното население.

Места

Сан Диего

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 858-534-9000

Акредитации

AACSB Accredited