Rady School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Rady School of Management на Rady School of Management в UC San Diego развива етични и предприемачески лидери, които оказват положително въздействие в света чрез иновации, сътрудничество и знания.

Нашите ценности

Нашата култура на сътрудничество се основава на петте основни ценности на иновациите, въздействието, сътрудничеството, почтеността и поемането на риск.

Нашето бъдеще:

От 2003 г. нашите студенти и възпитаници са разработили над 180 компании, за да се възползват от другите и да повлияят на иновационната икономика в нашия регион, държава, страна и света. Ще продължим да набираме висши преподаватели, ще привличаме водещи учени студенти и ще създаваме климат за иновативни бизнес и научноизследователски сътрудничества.

Rady предлага програма за MBA на пълен работен ден, две програми FlexMBA за работещи професионалисти, програма за магистър по финанси , щатна и FlexWeekend магистър по научни изследвания в Business Analytics , магистър по професионално счетоводство , докторска програма , както и студенти и студенти курсове за висше образование. Родовата линия на UC San Diego включва 16 Нобелови лауреати (бивш и настоящ преподавател) и осем получатели на награда на MacArthur Foundation. Училището Ради е в основата на това изследване, развитие и иновации - то е в основата на учебната ни програма и на нашия академичен модел.

Глобална институция

Rady School of Management на Rady School of Management в UC San Diego е професионално училище в рамките на една от най-класираните институции в САЩ за висше образование и изследвания. Създадена през 2003 г. и акредитирана от AACSB International (Асоциацията за напредък на колегиалните училища за бизнес) през 2011 г., училището Rady е единственото ново бизнес училище, създадено в US News

UC Сан Диего е признат за един от най-добрите университети в света и има щастието да донесе културно разнообразен, международен студентски орган. Училището на Съвета обхваща културното приобщаване като от съществено значение за структурата на училището. Многообразието е от основно значение за творчеството, за иновациите, за проникването и особено за разбирането, които допринасят за мозайката, която прави училището ни толкова необичайно.

Училището на Съвета се ангажира да привлича, приветства и ангажира всички местни и международни общности. Общността на Сан Диего печели от интелектуалната стимулация, културното обогатяване, социалната ангажираност и глобалното разбиране на различните популации.

Места

Сан Диего

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 858-534-9000

Акредитации

AACSB Accredited