Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Нашата мисия

Rady School of Management развива етични и предприемачески лидери, които оказват положително въздействие в света чрез иновации, сътрудничество и знания.

Нашите ценности

Нашата култура на сътрудничество се основава на петте основни ценности на иновациите, въздействието, сътрудничеството, почтеността и поемането на риск.

Нашето бъдеще:

От 2003 г. нашите студенти и възпитаници са разработили над 180 компании, за да се възползват от другите и да повлияят на иновационната икономика в нашия регион, държава, страна и света. Ще продължим да набираме висши преподаватели, ще привличаме водещи учени студенти и ще създаваме климат за иновативни бизнес и научноизследователски сътрудничества.

Rady предлага програма за MBA на пълен работен ден , две програми FlexMBA за работещи професионалисти, програма за магистър по финанси , магистър по бизнес анализи , магистър по професионално счетоводство , докторска програма , както и курсове за бакалавърско и изпълнително образование. Родовата линия на UC San Diego включва 16 Нобелови лауреати (бивш и настоящ преподавател) и осем получатели на награда на MacArthur Foundation. Училището Ради е в основата на това изследване, развитие и иновации - то е в основата на учебната ни програма и на нашия академичен модел.

Глобална институция

Rady School of Management на Rady School of Management в UC San Diego е професионално училище в рамките на една от най-класираните институции в САЩ за висше образование и изследвания. Създадена през 2003 г. и акредитирана от AACSB International (Асоциацията за напредък на колегиалните училища за бизнес) през 2011 г., училището Rady е единственото ново бизнес училище, създадено в US News

UC Сан Диего е признат за един от най-добрите университети в света и има щастието да донесе културно разнообразен, международен студентски орган. Училището на Съвета обхваща културното приобщаване като от съществено значение за структурата на училището. Многообразието е от основно значение за творчеството, за иновациите, за проникването и особено за разбирането, които допринасят за мозайката, която прави училището ни толкова необичайно.

Училището на Съвета се ангажира да привлича, приветства и ангажира всички местни и международни общности. Общността на Сан Диего печели от интелектуалната стимулация, културното обогатяване, социалната ангажираност и глобалното разбиране на различните популации.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Rady School of Management

MBA на пълен работен ден в Rady School of Management на UC San Diego's Rady School of Management е потапяне в иновациите, предназначено да вдъхнови вашата визия за бъдеще ... [+]

Потопете се в иновациите

MBA за пълно работно време е предназначен да вдъхнови визията ви за бъдещето и да ви даде знания за преместване на велики идеи на пазара. Студентите на MBA на пълен работен ден са умни, колективни, страстни за иновационния бизнес, заинтересовани от световете на науката и технологиите и готови да стартират следващите етапи от кариерата си.

Кариера, търсещ

Ние се фокусираме върху кариерата си от първия ден.... [-]

Съединени Американски Щати Сан Диего
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
21 - 30 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Задочни и вечерни MBA

Rady School of Management

Непълно работно време FlexMBA в Университета Rady School of Management San Diego на UC San Diego е предназначено за работещи професионалисти със страст към иновациите. Ст ... [+]

MBA по време на семестъра (Rady FlexMBA)

FlexMBA студентите работят професионалисти с вкус към иновации и стремеж към създаване на успех в бизнеса. Те изследват нови идеи и възможности и откриват и развиват начини за трансформиране на бизнеса и света.

Студентите от FlexMBA се отличават с текущите си роли и са готови да поемат повече отговорност и да дадат по-голям принос. Програмата MBA на непълно работно време позволява на учениците да постигат целите, които те и техните организации са поставили за своето образователно и професионално развитие.... [-]

Съединени Американски Щати Сан Диего
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
24 - 30 месеца
Кампус
Научете повече на английски

StartR - Rady School's Accelerator

MBA Class of 2019 Highlights

Alumni Profile - Suman Kamuganti

Alumni Profile - Amy Bernal

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 858-534-9000