Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Нашата мисия

Училището по мениджмънт на Съвета разработва етични и предприемачески лидери, които оказват положително въздействие в света чрез иновации, сътрудничество и знания.

Нашите ценности

Нашата култура на сътрудничество се основава на петте основни ценности на иновациите, въздействието, сътрудничеството, почтеността и поемането на риск.

Нашето бъдеще:

През нашите 14 години нашите студенти и възпитаници са разработили над 150 компании, които да бъдат от полза за другите и да повлияят на иновационната икономика в нашия регион, държава, държава и по света. Ще продължим да набирам висши факултети, да привличаме водещи студенти и да създаваме климат за иновативно сътрудничество в областта на бизнеса и научните изследвания.

Съвет предлага програма за магистърски програми за пълен работен ден, две програми FlexMBA за работещи професионалисти, магистърска програма по финанси , магистърска програма по бизнес анализи , докторска програма , както и курсове за обучение на висшисти и изпълнители. Университетът на Сан Диего включва 16 носители на Нобелова награда (бивш и настоящ факултет) и осем получатели на награди от фондация "Макартър". Училището на Съвета е в основата на това изследване, развитие и иновации - това е в основата на нашата учебна програма и нашия академичен модел.


Глобална институция

Училището по мениджмънт в Университета в Сан Диего е професионално училище в една от най-високо класираните институции в САЩ за висше образование и научни изследвания. Създадена през 2003 г. и акредитирана от AACSB International (Асоциацията за предстоящи колежи в училищата по бизнес) през 2011 г., Съвет училище е единственото ново бизнес училище, създадено в САЩ News

UC Сан Диего е признат за един от най-добрите университети в света и има щастието да донесе културно разнообразен, международен студентски орган. Училището на Съвета обхваща културното приобщаване като от съществено значение за структурата на училището. Многообразието е от основно значение за творчеството, за иновациите, за проникването и особено за разбирането, които допринасят за мозайката, която прави училището ни толкова необичайно.

Училището на Съвета се ангажира да привлича, приветства и ангажира всички местни и международни общности. Общността на Сан Диего печели от интелектуалната стимулация, културното обогатяване, социалната ангажираност и глобалното разбиране на различните популации.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Rady School of Management

MBA за пълно работно време е потапяне в иновациите, предназначени да вдъхновят вашата визия за бъдещето и да ви дадат знания, за да преместите велики идеи на пазара. ... [+]

Потопете се в иновациите

MBA за пълно работно време е предназначен да вдъхнови визията ви за бъдещето и да ви даде знания за преместване на велики идеи на пазара. Студентите на MBA на пълен работен ден са умни, колективни, страстни за иновационния бизнес, заинтересовани от световете на науката и технологиите и готови да стартират следващите етапи от кариерата си.

Кариера, търсещ

Ние се фокусираме върху кариерата си от първия ден.... [-]

Съединени Американски Щати San Diego
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
21 - 30 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Задочни и вечерни MBA

Rady School of Management

Мениджмънт на почасова работа MBA - The Съвет FlexMBA студентите работят професионалисти с страст към иновациите и стремежа към създаване на бизнес успех. Те изследват но ... [+]

MBA по време на семестъра (Rady FlexMBA)

FlexMBA студентите работят професионалисти с вкус към иновации и стремеж към създаване на успех в бизнеса. Те изследват нови идеи и възможности и откриват и развиват начини за трансформиране на бизнеса и света.

Студентите от FlexMBA се отличават с текущите си роли и са готови да поемат повече отговорност и да дадат по-голям принос. Програмата MBA на непълно работно време позволява на учениците да постигат целите, които те и техните организации са поставили за своето образователно и професионално развитие.... [-]

Съединени Американски Щати San Diego
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
24 - 30 месеца
Кампус
Научете повече на английски

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 858-534-9000