Прочетете официалното описание

Rollins College Crummer завършил училище по бизнес Завършилите са професионалисти, подготвени за предизвикателствата на конкурентната глобална икономика. Те са доказали себе си чрез практически обучения и опит с водещи бизнес лидери от цяла Флорида и по света. Малката обстановка в клас, достъп до отличаващи се преподаватели и мрежа от завършили студенти осигуряват на учениците умения, ресурси и връзки от световна класа, за да водят живот.

Стойност:

  • Набирането на изключителни студенти и настаняването им в изключителни организации;
  • Строго бизнес обучение, основано на стратегическо управление, преподавано от опитен факултет със страст и всеотдайност;
  • Ориентирано към учене обучение с глобален фокус и използване на съответната технология;
  • Етично ръководство;
  • Разнообразието на работното място и в живота;
  • Разпространение и обслужване на нашите общности;
  • Интелектуални вноски, отнасящи се до нашите избиратели и подкрепящи нашето преподаване; и
  • Насърчаване на сътрудничеството и работа в екип.

Класиране

Rollins College Crummer Graduate School of Business е национално и международно признато от някои от най-уважаваните организации в света на бизнеса.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 във Флорида, Топ 20 в нацията

Проведено на всеки две години, списание Bloomberg BusinessWeek класира програмата Rollins Professional MBA # 1 във Флорида за частни програми за MBA през 2015 г.

Лидерство отличие: # 1 в нацията

Rollins MBA в Crummer Graduate School of Business е признат за водещ преподавател в областта на развитието на лидери от наградите за отлични постижения на ръководството на HR.com през 2016 г.

Форбс: 52-та в нацията

Rollins Early Advantage MBA е на 52-о място в страната и не. 1 сред частните бизнес училища във Флорида според списание Форбс, септември 2015 г. Тази класация се провежда на всеки две години и ние постоянно се нареждаме сред първите два редовни MBA във Флорида от 1999 г. насам. Класирането се базира на възвръщаемостта на инвестицията на ученика след 5 години след завършването й.

Принстън ревю "Най-добрите 296 бизнес училища: издание 2015"

Принстънският преглед включва Rollins MBA в изданието си от 2015 г. "Най-добрите 296 бизнес училища".

Роллинс Колидж Класиране

В допълнение към своето бизнес училище, Ролинс Колидж е получил топ класация от национални публикации за всичките си програми за висше образование и университетски програми. За 22-ата поредна година US News & World Report класира Ролинс сред първите два регионални университета на юг и първо във Флорида в ежегодното си класиране на "Най-добрите колежи". Колежа "Ролинс" също бе класиран на второ място от регионалните университети на юг за Най-добрите колежи за ветерани от американските новини и световния доклад.

US News и World Report

Rollins MBA бе класирана една от първите десет най-евтини частни бизнес училища в страната от US News и World Report.

Rollins College & Winter Park

Училището на Rollins College в Winter Park, Флорида, ще ви постави на вълнуваща кръстопът на култура, търговия и професионални възможности. Едно следобедно разходка по Парк Авеню - само на няколко крачки от кампуса - ще ви изложи на няколко от вълнуващите културни и развлекателни обекти, които ще се насладите като студент в Rollins.

Бизнес в нашата общност

Winter Park е една от големите градове в Орландо, един от 10-те най-големи места в бизнеса. * Орландо е център за бизнес, включващ големи офиси за Дарден, Дисни, Локхийд Мартин, Tupperware и др.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Което позволява по-голяма персонализация въз основа на вашите интереси. Студентите завършват на 18 месеца въз основа на пътя на концентрацията, който решите да изберете.

Изпълнителният MBA започва един път годишно през август и всички класове се провеждат в университета всяка събота от 8:00 до 15:00 ч. Време е да преживеете уникалността на Crummer Executive MBA.

Изпълнителните студенти по МБА посещават класна стая в университета всяка събота от 8:00 до 15:00 часа със седем удължени дни на обогатяване, които обхващат тенденциите в бизнес темите, организирани от експерти в техните области. Дните за обогатяване са насрочени от 15.15 ч. До 17.00 ч. И са предварително планирани.... [-]

Съединени Американски Щати Зимен парк
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 - 20 месеца
Кампус
Научете повече на английски

MBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Маркетинг o Предприемачество управление Социално предприемачество Устойчиво предприемачество Стипендии

Всички кандидати за придобиване на предварителен MBA се считат автоматично за пълни и частични стипендии за обучение, основани на заслуги.

[-]
Съединени Американски Щати Зимен парк
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
16 - 20 месеца
Кампус
Научете повече на английски