Прочетете официалното описание

Започнете в Североизточна

Преследвайте целите си с първокласни способности и малки размери на класа.

В Североизточна част се озовайте сред гостоприемна и разнообразна общност от учени, които се отнасят толкова сериозно към образованието си, колкото и вие.

Основан през 1867 г., днес Североизточен привлича студенти от цял свят. Основният ни кампус с площ от 67 акра в Чикаго е приветлива и безопасна общност за 8 100 студенти. Ние предоставяме на нашите студенти качествен избор, предлагайки повече от 80 студенти и магистърски програми в областта на изкуствата и науките, образованието и бизнеса.

Мисия

Northeastern Illinois University , като публичен всеобхватен университет с локации в Чикаго, предоставя изключителна среда за обучение, преподаване и стипендии. Ние подготвяме разнообразна общност от студенти за лидерство и обслужване в нашия регион и в по-широкия мултикултурен свят.

зрение

Northeastern Illinois University ще бъде лидер сред столичните университети, известни със своята отдаденост на градската си мисия, с качеството на програмите си, с успеха на своите възпитаници и с многообразието на своята учебна среда.

Стойности

Northeastern Illinois University се ангажира с набор от споделени ценности, които, взети заедно, ръководят нашите действия и взаимодействия, докато работим заедно, за да подготвим завършилите за отговорно упражняване на гражданството. Смятаме, че е важно за демокрацията да създаде пространство, в което ангажираността към тези ценности води до процъфтяваща образователна общност, която преобразува живота на всички. Докато правим равносметка на настоящето и гледаме към бъдещето, тези ценности служат като опорния камък за планиране как най-добре да постигнем възложената ни образователна мисия.

Интегритет

NEIU е отговорен за тези, на които служим, и към тези, от които получаваме подкрепа. Ние сме ангажирани с честност, уважение и прозрачност в нашите думи и в нашите действия. В това отношение ние работим като добри ръководители на поверените ресурси. Това включва човешки, физически, фискални и екологични ресурси.

превъзходство

В стремежа си към и постигане на върхови постижения ние ценим най-високото качество на обучение и преподаване, стипендия и обслужване. Ние ценим възможностите и опита, които подкрепят личното и професионалното развитие за всички членове на нашата общност. Във всичко, което казваме и правим, ние сме отдадени на процеса и продуктите на върхови постижения.

Достъп до възможност

NEIU цени достъп до възможност; ние ценим приветствената среда, която осигурява подходяща подкрепа, както и насърчава взаимната отговорност и ангажираността към ученето.

разнообразие

NEIU оценява включването на широк спектър от студенти, служители и преподаватели в живота на университета. Ние празнуваме и насърчаваме глобалните перспективи. Насърчаваме откритото и уважително изразяване на идеи и различия в мислите, преживяванията и мненията.

общност

NEIU изпитва специално задължение да осигури среда, която подкрепя, подхранва и участва. Такава среда се характеризира с любезност, насърчаване на човечността и ангажираността и създаване на чувство за общност чрез приобщаване, взаимно уважение и овластяване. NEIU оценява нашата столична обстановка като лаборатория за учене, а ние насърчаваме партньорства за учене, изследвания и услуги в този динамичен регион за насърчаване на общественото благо.

Овластяване чрез учене

NEIU е посветен на създаването на култура, която предоставя възможности за учене през целия живот за всички членове на университетската общност. Ние сме особено ангажирани да трансформираме живота на студентите, като ги ангажираме с образователен опит, който им дава възможност да се дипломират с уменията и знанията, за да станат ефективни лидери и граждани в личния и професионалния си живот.

Нашият университет с един поглед

17_about_graphics-01

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Northeastern Illinois University

Програмата Master of Business Administration (MBA) предоставя на студентите широка база от знания в областта на бизнеса и управлението, която ще ги подготви за средни и в ... [+]

Програмата Master of Business Administration (MBA) предоставя на студентите широка база от знания в областта на бизнеса и управлението, която ще ги подготви за средни и висши позиции както в частния, така и в публичния сектор, включително в производството, услугите, финансите , институционални и правителствени области. Програмата MBA предлага предизвикателна и практична ориентация към сложността на модерното управление на бизнеса и инструментите, необходими за вземане на бизнес решения. Той се състои от учебни програми в бизнес ядрото и избираема учебна програма.... [-]

Съединени Американски Щати Avondale
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
NEIU
Address
Northeastern Illinois University 5500 N St Louis Ave Chicago Illinois Chicago IL
60625 Avondale, Илинойс, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 773-583-4050