Прочетете официалното описание

Mississippi College, свързани с баптистка конвенция на Мисисипи, е частна, ко-образователна, Christian университета на либералните изкуства и науки. Като най-старата институция за висше образование в Мисисипи, MC има дълга история на ангажимент за високи академични постижения и на каузата на Христос.

Нашата визия

Нашата визия е да бъде известен като университет, признат за високи академични постижения и ангажираност към каузата на Христос.

Нашата история

Mississippi College е основан през 1826 г. и е най-старото висше учебно заведение в щата Мисисипи.

Защо MC?

MONEY Magazine наскоро класира MC # 12 техния списък на "20-те най-добри частни колежи за заслуги за помощ" Mississippi College е на държавата-големият частен университет с над 5000 студенти. През 1831 г., MC стана първият coeducational колеж в САЩ да предоставят диплома за една жена. Mississippi College е по-достъпни, отколкото предполагате с по-ниска нашето обучение и щедър стипендиантска програма. MC награди приблизително $ 53 млн в стипендии и финансова помощ всяка година. MC предлага над 80 бакалавърски възможности, повече от 15 програми за специализанти градуса, а правото на училище първа класа, програма лекар асистент и повече. 16: 1 съотношение студент-преподавател. Ще откриете, че степента, от Мисисипи College притежава тегло с работодателите и може да ви трамплин за навсякъде, където искате да отидете. MC студентите придобиват приемане в медицинското училище на над два пъти повече от средното за страната. Почти 100% от завършилите Nursing намерят работа в срок от три месеца от завършването. The International Mission съвет нарежда MC като топ 10 на училище, от което се дипломират мисионери и са под назначаване. MC студенти доброволци повече от 30,000 часа всяка година.

С нашия размер студент тяло, ниска цена на обслужване, както и силна академична репутация, MC е рядка находка в областта на Christian висшето образование. Нашата цел е да се влеят Христос във всеки аспект от нашата култура - в класната стая, в целия кампус живота, и в сърцата на нашите ученици.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Mississippi College

Магистърската степен по бизнес администрация онлайн (MBA) степен и традиционна, фокус на място учебна програма за осигуряване на строг учебна програма, която може да помо ... [+]

Спечелете MBA Online или върху Нашата Campus

Магистърската степен по бизнес администрация онлайн (MBA) степен и традиционна, фокус на място учебна програма за осигуряване на строг учебна програма, която може да помогне на студентите да развият компетентност в общи управленски умения и да стане ключови лидери в бизнеса професията. Проектиран основно за работещи професионалисти, които желаят да продължат кариерата си, нашите онлайн MBA курсове и програми на място могат да се подготвят учениците за да има едно разширено разбиране в областта на счетоводството, финансите, маркетинга, организационно поведение, икономика и статистика.... [-]

Съединени Американски Щати Джаксън
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 - 2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски